«...Έχω αρκετό χρόνο πλέον να ασχοληθώ σε σοβαρή βάση με αστοχίες και ατέλειες των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες του Δήμου μας» - OlaDeka

«…Έχω αρκετό χρόνο πλέον να ασχοληθώ σε σοβαρή βάση με αστοχίες και ατέλειες των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες του Δήμου μας»

Η καταγγελία του Γιάννη Τσακιρίδη

Την Καταγγελία στην Επιτροπή Ελέγχου και Εκλογικών Παραβάσεων κατά του Ιωάννη Κορεντσίδη Δημάρχου Καστοριάς και επικεφαλή του εκλογικού συνδυασμού για το Δήμο Καστοριάς «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» υπέβαλα με το υπ’ αριθ. πρωτ. 31/05.10.2023 έγγραφό μου, όπως αυτό κατατέθηκε στο αρμόδιο ελεγκτικό όργανο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.

Ύστερα από την άρδην διάλυση της Φιλαρμονικής του Δήμου Καστοριάς καθώς και του διδακτικού και καλλιτεχνικού μου έργου που με κόπο είχα δημιουργήσει, αλλά και της πρόσφατης επανεκλογής της νυν Δημοτικής Αρχής του Ιωάννη Κορεντσίδη, έχω αρκετό χρόνο πλέον να ασχοληθώ σε σοβαρή βάση με αστοχίες και ατέλειες των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες του Δήμου μας.

Όλες οι ενέργειες, γίνονται και θα γίνουν στο πλαίσιο της λογικής, της ηθικής και της δικαιοσύνης μιας και ως πολίτες αυτού του τόπου, θα πρέπει επιτέλους να ακουστεί η φωνή μας από τους ταγούς της εξουσίας, ότι θα πρέπει απαρέγκλιτα να ενεργούν με διαφάνεια, ισότητα και δικαιοσύνη προς εμάς που τους εκλέγουμε, ώστε να εξυπηρετούν το κοινό καλό.

Η σύνθεση της Επιτροπής Εκλογικού Ελέγχου, γεννά υψηλές προσδοκίες ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια με ότι κυρώσεις αυτό συνεπάγεται.

Ιωάννης Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ

1. Χρήστος Κροντηράς Πρόεδρος Εφετών του ∆ιοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, ως Πρόεδρο, µε αναπληρώτριά του την Αικατερίνη Τζουβάρα Εφέτη του ∆ιοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων.

2. Αναστασία Καλτσά Πάρεδρος του Νοµικού Συµβουλίου

του Κράτους, ως τακτικό µέλος, µε αναπληρωτή της τον Γεώργιο Γεωργόπουλο Δόκιμο Δικαστικό Πληρεξούσιο του Νοµικού Συµβουλίου του Κράτους, οι οποίοι υπηρετούν στο ∆ικαστικό Γραφείο Ιωαννίνων.

3. Σπυρίδωνας Παπακώστας, Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νοµό Ιωαννίνων, µε αναπληρωτή του τον Φώτιο Θεοδωρίδη Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νοµό Θεσπρωτίας.

4. Φιλάρετος Οικονόμου, Προϊστάµενος της ∆ΟΥ Ιωαννίνων, µε αναπληρώτριά του την Καλλιρρόη Γραβάνη Εφοριακό ΠΕ/Α, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ΔΟΥ Ιωαννίνων.

5. ∆ηµήτριο Σιώλο, Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου ως εκπρόσωπο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), µε αναπληρωτή του, τον Δημήτριο Γκατζέ του Νικολάου, Αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διοίκησης Περιφέρειας Ηπείρου.

6. Ιωάννη Σεντελέ, Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης ∆ήµων (Π.Ε.∆.) Ηπείρου, µε αναπληρωτή του τον Φίλιππο Ευαγγέλου Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ιωαννιτών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria