Από άκρη σε άκρη η Δυτική Μακεδονία στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το Συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» στις εκλογές του Οκτωβρίου  - OlaDeka

Από άκρη σε άκρη η Δυτική Μακεδονία στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το Συνδυασμό «Πορεία Δημιουργίας» στις εκλογές του Οκτωβρίου 

Στην παρουσίαση του συνδυασμού του στο Πνευματικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού στην Π.Ε. Καστοριάς την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα μέσα από δράσεις και έργα που υλοποιούνται και έχουν σχεδιαστεί από την Περιφερειακή Αρχή με έμφαση στα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα, στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, στην ενίσχυση των παραγωγικών φορέων και στον τουρισμό. 

Στην κατάμεστη από αίθουσα κόσμο ο κ. Κασαπίδης ζήτησε από τους πολίτες να συστρατευθούν δίπλα του και στο συνδυασμό της προκοπής, της δημιουργίας και της αλληλεγγύης, τονίζοντας πως: «Ο συνδυασμός μας βασίζεται στο όραμα και στην υπευθυνότητα. Στις 8 Οκτωβρίου η Δυτική Μακεδονία αποφασίζει για το μέλλον της. Ας είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας για μια Πορεία Δημιουργίας».

Νωρίτερα o κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος και από τη Βουλευτή της ΝΔ Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Γέρμα, Βογατσικό, Κωσταράζι, Μηλίτσα, Αμπελόκηποι και Δισπηλιό όπου και συνομίλησε με τους πολίτες για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας, δίνοντας την υπόσχεση πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βάλουμε την περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria