Καστοριά - Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Αμανατίδη (φωτογραφίες – βίντεο) - OlaDeka

Καστοριά – Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Αμανατίδη (φωτογραφίες – βίντεο)

Την Κυριακή σε Κοινότητες της Π.Ε. Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη στην Καστοριά, το οποίο βρίσκεται επί της Γράμμου 73, παρουσία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, φίλων και υποστηρικτών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Γιώργος Αμανατίδης ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨: Αγιασμός και εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο Καστοριάς. Την Κυριακή σε Κοινότητες της Π.Ε. Καστοριάς

 Για «κοινούς στόχους που υπηρετούν τους πολίτες» έκανε λόγο χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στον αγιασμό-εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην πόλη της Καστοριάς. Η Συμμαχία για την Ανάπτυξη δίνει ρόλο και προοπτική σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας τόνισε ο κ. Αμανατίδης έχοντας δίπλα του τους 15 υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του. 

Το  βράδυ μετά τα εγκαίνια ο κ. Αμανατίδης επισκέφθηκε τη Γιορτή Μούστου στον Σταυροπόταμο. Αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο κ. Αμανατίδης θα περιοδεύσει σε Κοινότητες της Π.Ε.Καστοριάς. 

Συμμαχία για την Ανάπτυξη

Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria