Εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρικά & υβριδικά οχήματα από την Π.Ε. Καστοριάς στην Πυροσβεστική Υπηρεσία - OlaDeka

Εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρικά & υβριδικά οχήματα από την Π.Ε. Καστοριάς στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Με στόχο την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς παραχώρησε εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης, για επιχείρηση σε περιπτώσεις πυρκαγιάς ηλεκτρικών οχημάτων.

Πρόκειται για μία συσκευή ακινητοποίησης ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων Emergency Plug, με τον οποίο εξασφαλίζεται η ασφαλής εργασία των πυροσβεστών πάνω και γύρω από τα ηλεκτρικά οχήματα.

Με την εγκατάσταση της συσκευής ακινητοποίησης οχήματος διασφαλίζεται ότι οι επιχειρούντες δεν θα παρασυρθούν από πιθανή απρόβλεπτη συμπεριφορά του ηλεκτρικού οχήματος κι απομακρύνεται ο κίνδυνος για όλους όσους βρίσκονται κοντά σε αυτό. Παράλληλα, η συσκευή αποτρέπει περιττές ζημίες στο αυτοκίνητο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Κατά την παραλαβή του εξοπλισμού, ο Διοικητής  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Καστοριάς, Ιωάννης Αμανατίδης και ο Διοικητής Π.Υ. Καστοριάς Δημήτρης Παπουτσίδης, ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και τον  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμά Μάνο για την συνεχή συνεργασία και τη διαρκή υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria