Ανατροπή - «Για άλλο λόγο έγιναν τα επεισόδια στο δημαρχείο» - OlaDeka

Ανατροπή – «Για άλλο λόγο έγιναν τα επεισόδια στο δημαρχείο»

Η «ΞΑΝΘΙΑ» ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ oladeka.com

Μετά από τη μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε από πικάντικο άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το mpetskas.com, επικοινώνησε με το oladeka.com η μία από τις δύο αναφερόμενες στο εν λόγω δημοσίευμα θέλοντας να δώσει την πραγματική διάσταση επί του συγκεκριμένου θέματος, διαψεύδοντας στην ουσία το λόγο για τον οποίο υποτίθεται δημιουργήθηκε το χθεσινό επεισόδιο στο δημαρχείο Καστοριάς.

Η αναστατωμένη γυναίκα επικοινώνησε μαζί μας και μας ανέφερε ότι ναι μεν δημιουργήθηκε έντονο «επεισόδιο» στο δημαρχείο αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο.

«Ναι ζήτησα συνάντηση με τον δήμαρχο (για τον οποίο μου είπαν ότι έλειπε) και με έναν αντιδήμαρχο σήμερα για να διαμαρτυρηθώ για ένα σοβαρό πρόβλημα που μου έχει δημιουργήσει ο εν λόγω αντιδήμαρχος εδώ και καιρό με την συμπεριφορά του. Με διάφορους τρόπους που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα από απλή πίεση μέχρι έντονο bullying και απειλές, έχει καταφέρει να με κάνει να αισθάνομαι φοβισμένη, θιγμένη, απειλούμενη και προσβεβλημένη. Για τους δικούς του λόγους έφτασε να λέει σε ανθρώπους του κύκλου μου αλλά και σε μένα την ίδια, ότι θα πρεπε να ναι διαφορετική η πολιτική μου συμπεριφορά γιατί μου έχουν δώσει και ένα κομμάτι ψωμί και εκφράσεις όπως: “Μέχρι τώρα δεν έχω στείλει κανέναν έλεγχο, άντε μην στείλω τώρα!”. Και μόνο αυτό καταδεικνύει ότι το πρόβλημα για το οποίο πήγα να διαμαρτυρηθώ σήμερα δεν έχει ουδεμία σχέση με όλα αυτά που διαδόθηκαν μετά από ότι διαδραματίστηκε σήμερα στο δημαρχείο. Οι συγκεκριμένες φήμες δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα και απορώ για το πως και για ποιον λόγο δόθηκε αυτή η ύποπτη εκδοχή στους δημοσιογράφους, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι εκείνο για το οποίο αισθάνθηκα προσβεβλημένη, ήταν η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός θεσμικού προσώπου από το οποίο και απαίτησα να ζητήσει συγγνώμη και να σταματήσει να πράττει όλα αυτά που με έφεραν σε αυτή την κατάσταση.»

Βέβαια αντιλαμβάνεται ο καθείς, ότι η δήλωση της συνδημότισσας μας, κάνει τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά πλέον. Εάν αληθεύουν όλα τα παραπάνω (και πολλά περισσότερα που μας ανέφερε αλλά ζήτησε προς το παρόν να μην δημοσιευθούν) τίθεται πλέον σοβαρότατο ζήτημα και είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση με ορισμένους απερχόμενους θεσμικούς του Σκαπέρδειου Μεγάρου, έχει ξεφύγει. Καλείται ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να απαντήσει στις απίστευτες καταγγελίες που προχώρησε χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με τρεμάμενη φωνή η αναστατωμένη γυναίκα. Επίσης, αναμένουμε ως πολίτες, να πάρει επιτέλους θέση ο κ. δήμαρχος. Εκτός κι αν…απουσιάζει ακόμα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. αντιδημάρχου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria