Α.Σ. Καστοριάς: έναρξη προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ - OlaDeka

Α.Σ. Καστοριάς: έναρξη προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ

Μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, καθώς σταδιακά από τον Αύγουστο οι αθλητές των ομάδων έχουν επιστρέψει στο γήπεδο. 

Καθημερινά ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο και εκγύμνασης στον στίβο και στην αίθουσα γυμναστικής. Με την καθοδήγηση και τις πολύτιμες συμβουλές των προπονητών Γιώργου Καραταγλίδη και Χριστόφορου Τερσενίδη, οι νεαροί αθλητές προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που ξεκινάνε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με δύο ομάδες παίδων και μια ομάδα εφήβων, ενώ συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα έχει και η ομάδα των νεαρών παμπαίδων. 

Όσον αφορά τις νεαρές αθλήτριες του συλλόγου, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα παγκορασίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., με τα κορίτσια να προπονούνται από τον προπονητή του συλλόγου Βαγγέλη Ντόντη. 

Σύντομα και παράλληλα με την έναρξη των σχολείων, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου για αγόρια και κορίτσια από 6-12 ετών που εκτός από την γνωριμία  με το άθλημα, τους προσφέρεται η κατάλληλη προετοιμασία για την ένταξή τους στα αγωνιστικά τμήματα.

Στον σύλλογό μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να κρατάμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό με τα ιδεώδη του και ταυτόχρονα περήφανοι που αναδεικνύουμε αθλητές του τόπου μας, οι οποίοι αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα καθώς και σε άλλες ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Ευχόμαστε στους αθλητές, στους προπονητές και στον γυμναστή καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες και στους μαθητές καλή επιτυχία στα μαθήματα τους!

Α.Σ. Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria