Βγήκε στην «σύνταξη» Αστυνομικός σκύλος περιπολίας #BUMSZLI - OlaDeka

Βγήκε στην «σύνταξη» Αστυνομικός σκύλος περιπολίας #BUMSZLI

Ο Αστυνομικός σκύλος περιπολίας #BUMSZLI, έπειτα από 7 χρόνια υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στο Τ.Σ.Φ. Κρυσταλλοπηγής της Δ.Α. Φλώρινας, αποχώρησε από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα λόγω γήρατος.

Ο #BUMSZLI συνέβαλε στο έργο των αστυνομικών δυνάμεων ενισχύοντας την αστυνόμευση με σκοπό την καταστολή του εγκλήματος. Συμμετείχε σε έρευνες για την αναζήτηση και τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων, σε δύσβατες δασικές περιοχές, συνδράμοντας με την όσφρησή του.

Επίσης, συνέβαλε στον εντοπισμό και στη σύλληψη αλλοδαπών, οι οποίοι εισέρχονταν παράνομα στη χώρα μας «πεζή», μεταφέροντας ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από δυσπρόσιτες περιοχές.

Τέλος, στο ενεργητικό του είχε πολλές επιτυχίες στον εντοπισμό και στη σύλληψη ατόμων, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς.

Με συγκίνηση αποχαιρετούμε τον πολύτιμο συνεργάτη μας και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ από εδώ και στο εξής θα ανήκει στην οικογένεια του μέχρι πρότινος συνοδού-εκπαιδευτή του μιας και το δέσιμο που δημιουργήθηκε όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ τους είναι πολύ δυνατό.

#gadpdmakedonias

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria