Νέες μεγάλες επιτυχίες για τα γαλανόλευκα κουπιά με άρωμα Καστοριάς! (Συγχαρητήρια Κοζατσάνη) - OlaDeka

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τα γαλανόλευκα κουπιά με άρωμα Καστοριάς! (Συγχαρητήρια Κοζατσάνη)

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τα γαλανόλευκα κουπιά με άρωμα Καστοριάς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι !!!

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Μία  παράδοση που συνεχίστηκε και φέτος στο Παρίσι, με τα ελληνικά κουπιά να κατακτούν 4 ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, εκ των οποίων, τα δύο κατέκτησαν αθλητές που ανήκουν στους Ναυτικούς ομίλους της Π.Ε. Καστοριάς.

Ασημένιες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες, αναδείχτηκαν, οι αδελφές Παπαιωάννου Δήμητρα και Χριστίνα (Ν.Ο. Καστοριάς) στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου όπου τερμάτισαν σε 7:30.90 πίσω από τη βάρκα της Ρουμανίας.

Ασημένιοι Παγκόσμιοι πρωταθλητές, αναδείχτηκαν και τα αγόρια με το διπλό σκιφ Νίκος Χωλόπουλος (Ν.Ο. Μαυροχωρίου) –Δημήτρης Παπάζογλου τερματίζοντας 2οι στον τελικό με χρόνο 6:34.31 πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, αλλά και ολόκληρη η Περιφερειακή Αρχή εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική αποστολή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria