Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου για τη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία του Νικόλα Χωλόπουλου - OlaDeka

Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου για τη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία του Νικόλα Χωλόπουλου

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Παρίσι ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων για το 2023. Στην διοργάνωση αγωνίστηκαν περισσότεροι από 610 αθλητές κι αθλήτριες από 53 χώρες, στον χώρο που θα φιλοξενήσει του χρόνου το καλοκαίρι την Ολυμπιακή Ρεγκάτα. Την ελληνική αποστολή αποτέλεσαν 17 αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν σε 7 αγωνίσματα, κατακτώντας την 7η θέση στον πίνακα μεταλλίων με 4 ασημένια μετάλλια.

Ο αθλητής του ομίλου μας Νίκος Χωλόπουλος κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Εφήβων (2Χ) μαζί με τον αθλητή του ΝΑΟΣ Δημήτρη Παπάζογλου. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό αγώνισμα, όπου συμμετείχαν 24 πληρώματα, κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη θέση με χρόνο 06:34.31 , πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας (06:32.49) και μπροστά από αυτό της Σουηδίας (06:34.70).

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν επίσης οι Καστοριανές αθλήτριες Χριστίνα και Δήμητρα Παπαϊωάννου στο αγώνισμα της δικώπου Νεανίδων, σε σύνολο 16 πληρωμάτων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρουν θερμά τον Νίκο και όλα τα ελληνικά πληρώματα για τις προσπάθειές τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria