«Εκ του σύνεγγυς»...προεκλογικό μάρκετινγκ!» (Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος) - OlaDeka

«Εκ του σύνεγγυς»…προεκλογικό μάρκετινγκ!» (Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος)

«Το να γίνονται όμως συναντήσεις απο εν ενεργεία Δημάρχους, Αντιδημάρχους και συμβούλους σε προεκλογική περίοδο αυτό με προσπερνάει κατά πολύ…»

Οι ανεπίσημες συναντήσεις για τις “εκ του σύνεγγυς” συζητήσεις με εκπροσώπους Δημοσιων φορέων , υπηρεσιών , Συλλόγων Πολιτιστικών , αθλητικών και κάθε είδους σκοπού Συλλόγων, από κλιμάκια υποψήφιων Δημάρχων και συμβούλων , τις τελευταίες ημέρες είναι σε πλήρη εξέλιξη .

Είναι το νέο εργαλείο που μπαίνει έντονα σε χρήση σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε απόλυτο συνδυασμό με τα media .

Στόχος τους η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν , για την μελλοντική τους επίλυση !!!

Στόχος τους η καταγραφή των προτάσεων και οράματος των φορέων , προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα αλλά και η συλλογική προσπάθεια σε κάθε επίπεδο δράσης .

Φυσικά η διαφήμιση αυτών των « εκ του σύνεγγυς» συζητήσεις , απαραίτητη, για να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος ποσό πολύ ενδιαφέρονται για το τοπικό «γίγνεσθαι» .

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή μέθοδος και τακτική προκειμένου να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων, προτάσεων και οραμάτων των φορέων .

Πιστεύω επίσης ότι, το να γίνονται αυτές οι συναντήσεις με υποψηφίους συνδυασμούς που για πρώτη φορά διεκδικούν την ψήφο μας , είναι θεμιτό και το αξιολογώ θετικά.

Το να γίνονται όμως συναντήσεις απο εν ενεργεία Δημάρχους, Αντιδημάρχους και συμβούλους σε προεκλογική περίοδο αυτό με προσπερνάει κατά πολύ…..

Τέσσερα χρόνια δεν ξέρατε , δεν γνωρίζατε ….

@ Δεν έχω τίποτα με τους εν ενέργεια , έτσι απλα σας προλαβαίνω !!!»

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria