Δύο πληρώματα στην Εθνική Ομάδα από τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου - OlaDeka

Δύο πληρώματα στην Εθνική Ομάδα από τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου

Δύο πληρώματα στην Εθνική Ομάδα!

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η διαδικασία επιλογής πληρωμάτων που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στο Krefeld (Γερμανία) 26-27 Αυγούστου και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα για τις κατηγορίες Παίδων /Κορασίδων & Εφήβων /Νεανίδων όπου θα λάβει χώρα στην πόλη Pantelimon (Ρουμανία) στις 16-17 Σεπτεμβρίου.

Ο όμιλος μας συμμετείχε με 6 πληρώματα στις εξής κατηγορίες :οι Γαλάνης Παντελής – Δάσκαλος Αγγελος στην δίκωπο εφήβων, τα αδέρφια Παπαγιάννης Θανάσης – Παπαγιάννης Κωνσταντίνος στην δίκωπο εφήβων, οι Ραπτόπουλος Ανδρέας – Αθανασίου Γιώργος στην δίκωπο Παίδων, ο Χωλόπουλος Νίκος στο σκιφ εφήβων & κάτω των 23, ο Μονοχολιάς Βασίλης στο σκιφ Παίδων και ο Ηλιόπουλος Νίκος στο σκιφ Παίδων.

Δύο από τα πλήρωματά μας κατάφεραν να προκριθούν, οι Ραπτόπουλος Ανδρέας με τον Αθανασίου Γιώργο στην δίκωπο Παίδων και ο Χωλόπουλος Νίκος στο σκιφ εφήβων & κάτω των 23 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα υπόλοιπα πληρώματα έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας το από τα αποτελέσματα, που όλες οι βάρκες “έπεσαν” πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού.

Ένα μεγάλο μπράβο για τις επιτυχίες των αθλητών μας καθώς και στον προπονητή του ομίλου κο Δούφλια Κωνσταντίνο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria