Δ. Μακεδονία: Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών για τη δεύτερη αναστολή αδειών του προσωπικού - OlaDeka

Δ. Μακεδονία: Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών για τη δεύτερη αναστολή αδειών του προσωπικού

Διαμαρτυρία για τη δεύτερη ανάκληση – αναστολή αδειών του πυροσβεστικού προσωπικού, απέστειλε προς το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δ. Μακεδονίας.

Διαβάστε την επιστολή:

«Διαμαρτυρία περί δεύτερης ανάκλησης – αναστολής αδειών του Πυρ/κού Προσωπικού »

Κύριε Αρχηγέ,

Κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο όπως και όλες τις προηγούμενες το εναπομείναν υπέργηρο και χιλιοταλαιπωρημένο Πυροσβεστικό Προσωπικό δίνει μία συνεχόμενη μάχη ξεπερνώντας τις ανθρώπινες αντοχές με μόνα εφόδια του το φιλότιμο και την προσμονή των ελάχιστων ημερών αδείας τις οποίες θέλει να τις περάσει με τα παιδιά του, την οικογένειά του και να κάνει μία μικρή ανάπαυλα ξεκούρασης και ανασυγκρότησης δυνάμεων μέχρι την επόμενη δύσκολη μάχη.

Έπειτα από τη σημερινή απόφασή σας περί αναστολής και μη χορήγησης αδειών για δεύτερη φορά, του στερείτε αυτό τον ελάχιστο χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους, του στερείτε το χρόνο που χρειάζεται για να μαζέψει δυνάμεις και να συνεχίσει να επιτελεί το καθήκον του.

Το κενό των λίγων συναδέλφων που απουσιάζουν με άδεια καλύπτεται ήδη από τους υπόλοιπους συναδέλφους οι οποίοι συνεχίζουν να μάχονται και ίσως με μεγαλύτερη δύναμη γιατί μάχονται εκτός των άλλων και για τους συναδέλφους τους οι οποίοι περνούν χρόνο με την οικογένειά τους, χρόνο ιερό ο οποίος πρέπει να προστατεύεται ως κόρη οφθαλμού.

Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα, άλλα λύνονται δύσκολα και με πολύ χρόνο και άλλα εύκολα. Δεν φταιν όμως οι Πυροσβέστες γι’ αυτά και δεν πρέπει να ̈τιμωρούνται ̈.

Εστιάστε στην καλύτερη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, κερδίστε εργατοώρες με την αποφυγή καθημερινής μετακίνησης σε μεγάλες αποστάσεις, παρέχετε σωστή διοικητική μέριμνα και με μία σειρά ακόμη μέτρων αφήστε τους συναδέλφους να απολαύσουν αυτό που δικαιούνται και να είσαστε σίγουρος ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα με υπέρμετρο ζήλο.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω ζητάμε την άμεση ανάκληση της αναστολής και μη χορήγησης αδειών και την οικονομική αποζημίωση όσων επηρεάστηκαν (έξοδα διαμονής, οδοιπορικά κ.τ.λ.)

Με εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος Παναγιώτης

Αλέξανδρος Ε. Σφαλύρας Αθ. Ανδρεόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria