Στην 3η θέση της Ελλάδας ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς - OlaDeka

Στην 3η θέση της Ελλάδας ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Β’ φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, όπου βρήκε τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στην 3η θέση της συνολικής βαθμολογίας (Α’ και Β’ φάση συνολικά) με 186,4 βαθμούς. Το ιστορικό σωματείο της Καστοριάς βρέθηκε με λιγότερους από 7 βαθμούς μακριά από την 2η θέση, την οποία κατέλαβε με 193 βαθμούς ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πρωταθλητής για το 2023 ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Στην Β’ φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, στην κατηγορία παίδων/κορασίδων, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς κατέλαβε την 4η θέση με 33,4 βαθμούς, λιγότερο από 5 βαθμούς μακριά από την 3η θέση την οποία κατέλαβε με 38,2 βαθμούς ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες. Στη 2η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία παίδων/κορασίδων ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και στην 1η ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Με ένα ασημένιο μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη των μεγάλων τελικών που ολοκληρώθηκαν σήμερα για τα 5 πληρώματα του Ν.Ο.Κ. ολοκληρώθηκε η Β’ και τελευταία φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στα Ιωάννινα για τις κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το πλήρωμα του τετραπλού σκιφ (4x) παίδων με τους Φωτιάδη Πάνο, Φίλιο Μηνά, Προκοπίδη Αργύρη και Δούα Στράτο, μετά από μία κούρσα όπου το πλήρωμα του Ν.Ο.Κ. κυριάρχησε μέχρι τα 1500 μέτρα της κούρσας, όπου μια άτυχη στιγμή, στέρησε τελικά το χρυσό μετάλλιο από τους αθλητές του.

Το σωματείο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς έκλεισε λοιπόν στην 3η θέση της βαθμολογίας τις εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε φανερά ανοδική φάση και πως τα αμέσως επόμενα χρόνια η διεκδίκηση της 1ης θέσης θα είναι ένας στόχος εφικτός. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές του που συμμετείχαν στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και έφεραν το σωματείο στην 3η θέση της βαθμολογίας και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες που έρχονται και με υγεία να τους ξαναβρεί στην αγκαλιά του για τους νέους στόχους που έρχονται.

Ακολουθεί χαρακτηριστική φωτογραφία από την απονομή στο αγώνισμα του τετραπλού σκιφ παίδων, όπου το πλήρωμα του Ν.Ο.Κ. οριακά από την 1η θέση, κατέκτησε τελικά το ασημένιο μετάλλιο.

Δείτε την σπουδαία και αμφίρροπη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κούρσα στο παρακάτω video:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria