Ρωσία: Ρωσικό μαχητικό Su-25 συνετρίβη στην Αζοφική Θάλασσα κοντά στις ρωσικές ακτές- νεκρός ο πιλότος - OlaDeka

Ρωσία: Ρωσικό μαχητικό Su-25 συνετρίβη στην Αζοφική Θάλασσα κοντά στις ρωσικές ακτές- νεκρός ο πιλότος

Ένα ρωσικό μαχητικό-βομβαρδιστικό τύπου Su-25 συνετρίβη σήμερα στην Αζοφική Θάλασσα κοντά στην πόλη Γιέϊσκ, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι με ανακοίνωση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα βίντεο η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram από το κανάλι Baza, ένα κανάλι που έχει διασυνδέσεις με τις υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, δείχνει ένα μαχητικό να πετάει σε χαμηλό ύψος πάνω από την θάλασσα κοντά στην ακτή, εν συνεχεία να βυθίζεται στη θάλασσα μ’ έναν παφλασμό αφού πιλότος έχει εκτοξευθεί και ένα αλεξίπτωτο να κατευθύνεται προς την επιφάνεια της θάλασσας.

Ένα άλλο βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί , δείχνει το αλεξίπτωτο, έναν μεγάλο παφλασμό που σηματοδοτεί την συντριβή του αεροσκάφους και φαίνεται από την κοντινή ακτή που είναι γεμάτη παραθεριστές.

Η πόλη Γιέϊσκ βρίσκεται στον βορειανατολικό βραχίονα της Αζοφικής Θάλασσας περίπου 45 χιλιόμετρα από το τμήμα της Ουκρανικής περιοχής του Ντονέτσκ που είναι υπό ρωσικό έλεγχο στην απέναντι ακτή.

Οι αξιωματούχοι της ρωσικής περιοχής του Κρασνοντάρ δήλωσαν αρχικά ότι ο πιλότος ανασύρθηκε από την θάλασσα, αλλά το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS μετέδωσε αργότερα ότι ο πιλότος είναι νεκρός.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ένα πιο προηγμένο μαχητικό – βομβαρδιστικό Su-34 συνετρίβη πάνω σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Γιεϊσκ , με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άνθρωποι.

Μ.ΜΕΝ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria