Ποδόσφαιρο-Super League: Η κλήρωση του προγράμματος της σεζόν 2023/24 - Εντός οι 4 «μεγάλοι» την 1η αγωνιστική - OlaDeka

Ποδόσφαιρο-Super League: Η κλήρωση του προγράμματος της σεζόν 2023/24 – Εντός οι 4 «μεγάλοι» την 1η αγωνιστική

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/7) στα γραφεία της Λίγκας η διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης του προγράμματος του νέου πρωταθλήματος Super League 2023/24 που θα ξεκινήσει το τριήμερο 18-20 Αυγούστου.

Η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από την «OPAP Arena» υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, ενώ εντός έδρας θα παίξει κι ο δευτεραθλητής Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό που επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 14 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άρης θα «δοκιμαστεί» στην έδρα του ΟΦΗ το πιο «δυνατό» παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, ενώ ο Βόλος θα υποδεχθεί τη Λαμία.

Η έτερη νεοφώτιστη στη Super League, Κηφισιά θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της Ιστορίας της στη Super League στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League έχει ως εξής:Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

18-20 Αυγούστου 2023

ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Βόλος – Λαμία

Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

ΟΦΗ – Άρης

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria