Παγκόσμιο: Την απευθείας πρόκριση για τα 12 κορυφαία πληρώματα του κόσμου πήραν οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου - OlaDeka

Παγκόσμιο: Την απευθείας πρόκριση για τα 12 κορυφαία πληρώματα του κόσμου πήραν οι Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου

Τρείς προκρίσεις στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κάτω των 23 που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας εξασφάλισαν σήμερα Πέμπτη τα ελληνική πληρώματα.

Την απευθείας πρόκριση για τα 12 κορυφαία πληρώματα του κόσμου πήρε το διπλό σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών με τις Μιλένα Κοντού και Ευαγγελία Αναστασιάδου(ΦΩΤΟ). Το ελληνικό δίδυμο πήρε με διαφορά την 1η θέση στον προκριματικό και πέρασε πανηγυρικά στον ημιτελικό  γλυτώνοντας και μια κούρσα.

Τα άλλα δυο πληρώματα πήραν προκρίσεις από τη διαδικασία των επαναληπτικών. Πιο συγκεκριμένα η δίκωπος των αγοριών με τους Δημήτρη Στασινό και Ζήση Μπουκουβάλα πήραν τη πρώτη θέση στο ρεπεσάζ με 6:49.47 ενώ και ο Στράτος Τριανταφύλλου πήρε την πρώτη θέση στον επαναληπτικό του σκιφ ελ βαρών με 7:19.32 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο έχασε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά η Ευαγγελία Φράγκου που πήρε την 2η θέση στον προκριματικό του σκιφ κοριτσιών με 7:55.10 πίσω από την αθλήτρια της Τσεχίας που τερμάτισε σε 7:54.20 και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό.

Από τα ρεπεσάζ θα περάσουν ακόμη το διπλό σκιφ των κοριτσιών με τις Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου που ήταν 3ες στο προκριματικό με 7:18.70, το διπλό σκιφ των αγοριών με τους Νίκο Χωλόπουλο-Δημήτρη Παπάζογλου που ήταν 4οι στο προκριματικό με 6:39.01 και η τετράκωπος των αγοριών  με τους Δημήτρη Ζωγράφο-Παύλο Φαΐτα-Λεωνίδα Παλαιοπάνος-Λεωνίδα Τζουμέζη που επίσης ήταν 4οι στον προκριματικό τους με 6:23.68.

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής για τα ελληνικά πληρώματα έχει ως εξής:

09:20: Επαναληπτικός το σκιφ γυναικών με την Ευαγγελία Φράγκου

09:40: Επαναληπτικός το διπλό σκιφ γυναικών με τις Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου

09:55: Επαναληπτικός το διπλό σκιφ ανδρών με τους Νίκο Χωλόπουλο-Δημήτρη Παπάζογλου

10:10: Επαναληπτικός η τετράκωπος άνευ ανδρών με τους Δημήτρη Ζωγράφο-Παύλο Φαΐτα-Λεωνίδα Παλαιοπάνος-Λεωνίδα Τζουμέζη

11:40: Ημιτελικός της δικώπου άνευ των ανδρών με τους  Στασινό-Μπουκουβάλα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria