Ο Προοδευτικός θα συμμετάσχει στα “Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα” και κάνει έκκληση σε παραγωγούς και επιχειρηματίες - OlaDeka

Ο Προοδευτικός θα συμμετάσχει στα “Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα” και κάνει έκκληση σε παραγωγούς και επιχειρηματίες

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόφασή του Συλλόγου μας να συμμετέχουμε στα Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα ,στον Πολύγυρο Χαλκιδικής , στις 8 -9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 όπου 25 σύλλογοι γυναικών από όλη την Ελλάδα ενώνουμε γέφυρες , μεταφέρουμε ήθη και έθιμα των περιοχών μας και συμβάλλουμε στον πολιτισμό του τόπου μας.

Προβάλλουμε την περιοχή μας με έντυπο διαφημιστικό υλικό, με εικόνες και βίντεο από τις ομορφιές της Βυζαντινής μας αρχόντισσας, καθώς και με την παρουσίαση των τοπικών προϊόντων και γεύσεων.

Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν στην προσπάθειά μας αυτή θέλετε να συμβάλετε οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες της περιοχής μας προβάλλοντας τα προϊόντα σας (διατροφικά-τουριστικά-επαγγελματικά γουνοποιητικά κ.λ.π.).

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω mail στο [email protected], μέσω facebook, με όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και με την πρόεδρο του Συλλόγου μας κα Νίνα Μπουρλή στο τηλ: 6980179306.

To Δ.Σ. του
Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria