ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙAΡΧΗ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ - OlaDeka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙAΡΧΗ ΧΑΡΗ ΚΑΤΑΝΑ

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες της Δυτικής Μακεδονίας, με αφοσίωση και πίστη στις αρχές του Συντάγματος και της Δημοκρατίας και με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε τον τόπο και τα συμφέροντα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, ΙΔΡΥΟΥΜΕ Περιφερειακό Συνδυασμό με το όνομα «Πρώτα ο τόπος μας».

Μαζί με μία ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, που δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια, αλλά χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και θέληση για δουλειά, σας καλώ να βαδίσετε μαζί μας για να φτιάξουμε το αύριο των παιδιών μας και το σήμερα όλων μας. Σας καλώ να γεφυρώσουμε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μία Περιφέρεια ανθρώπινη και σύγχρονη.

Στόχος μας να δώσουμε “ταυτότητα ανάπτυξης” στην Δυτική Μακεδονία, με όπλα την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο μας. Με ανοικτές τις πόρτες προς όλους θα αντλούμε καθημερινά δύναμη από τους πολίτες και θα διαμορφώσουμε τις δημόσιες πολιτικές μας με βάση τις ανάγκες τους.

Έχοντας ως βασική αρχή τον σεβασμό στον πολίτη και την ιεράρχηση των αναγκών της κάθε περιοχής , θα επικεντρωθούμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων για την κοινωνική και οικονομική μεγέθυνση του τόπου μας. Το σήμα της παράταξής μας δείχνει τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Περιφέρειά μας. Υδάτινο και ορεινό στοιχείο, ένας μοναδικός συνδυασμός που καθιστά την περιοχή μας πόλο έλξης κάθε εποχή, με συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδείξουμε σωστά και να εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χρειάζεται όραμα και τη συνεργασία όλων μας. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, όπου η ιστορία συναντά την σπάνια φυσική ομορφιά , τον πλούτο της γης και την δυναμική των ανθρώπων του.

Η επόμενη πενταετία είναι μία μεγάλη πρόκληση για τη Δυτική Μακεδονία. Η Περιφέρειά μας καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προκλήσεις του 2030. Προκλήσεις οικονομικές, περιβαλλοντικές, κλιματικές, κοινωνικές-ανθρωπιστικές, δημογραφικές που για την αντιμετώπισή τους απαιτείται ολοκληρωμένη στρατηγική, η οποία θα απαρτίζεται από ένα σύστημα αλληλένδετων δράσεων, με στόχο τη μακροχρόνια βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη.

Δεν υποσχόμαστε θαύματα αλλά σκληρή δουλειά για να βγει ο τόπος μας από τη αδράνεια και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά με βάση τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Υιοθετούμε τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και της αειφορίας, έτσι ώστε κάθε αναπτυξιακή διαδικασία και έργο να έχει σχεδιαστεί με στόχο να έχει θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα, όχι μόνο για όσους και όσες ζούμε σήμερα σε αυτόν τον τόπο αλλά και για όλους αυτούς που θα γεννηθούν και θα ζήσουν στο μέλλον.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ σε έναν αγώνα με στόχο τη ΝΙΚΗ. 

Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Χάρης Κάτανας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria