Υπογράφηκε η σύμβαση «Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι-Σκάλα» από τον Γ. Κασαπίδη προϋπολογισμού 37.000 ευρώ - OlaDeka

Υπογράφηκε η σύμβαση «Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι-Σκάλα» από τον Γ. Κασαπίδη προϋπολογισμού 37.000 ευρώ

Την σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι-Σκάλα»,   υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο εκπρόσωπος του έργου, την Τετάρτη  14 Ιουνίου 2023, στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δέσποινας Κοζατσάνη.

Στην υπογραφή, παρέστησαν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπη Τσιάγγου-Κυριακίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος και  ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Στέλιος Κοτσάκος.

Ο προϋπολογισμός μελέτης  του έργου ανέρχεται σε 37.000,00 ευρώ και  θα χρηματοδοτηθεί  από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Π.Ε. Καστοριάς.

Στο έργο, η ολοκλήρωσή του οποίου αναμένεται εντός 4 μηνών,  προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες βελτίωσης της οδού από τον οικισμό στο Λιανοτόπι έως την περιοχή Σκάλα (παλαιό νοσοκομείο), μήκους 2.200 μέτρα.

Ουσιαστικά, θα γίνει αμμοχαλικόστρωση τους οδού και για την απορροή των όμβριων υδάτων α κατασκευασθεί ιρλανδική διάβαση μήκους 8 μέτρων. Παράλληλα, κατά την διαδρομή θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες που θα υποδεικνύουν την τοποθεσία του παλιού νοσοκομείου.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει την υλοποίηση έργων και αναβαθμίζει το οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

υπογραφή σύμβασης Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι Σκάλα
υπογραφή σύμβασης Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι Σκάλα
υπογραφή σύμβασης Συντήρηση Δρόμου Λιανοτόπι Σκάλα
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria