Ξεκινάει η Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας - OlaDeka

Ξεκινάει η Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας

Ακόμα μία σημαντικότατη αθλητική διοργάνωση έρχεται στην πόλη της Καστοριάς. Αυτή τη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στο χώρο της κωπηλασίας, έχει αναλάβει από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία τη διοργάνωση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης κωπηλασίας. Μιας διοργάνωση για μικρούς αθλητές κι αθλήτριες, ηλικίας από 12 έως 14 ετών. Η διοργάνωση αυτή έχει συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς και πραγματοποιείται με την αρωγή της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων. Στην τελετή αυτή θα παρελάσουν οι αποστολές των 26 συνολικά σωματείων από όλη την Ελλάδα, με τους 300 συνολικά αθλητές κι αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον της Ελληνικής κωπηλασίας. Θα χαιρετίσουν την εκδήλωση οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Δώρα που θα θυμίζουν την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς θα διανεμηθούν σε όλα τα σωματεία και η τελετή θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς από την Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 8 π.μ., με τους προκριματικούς και θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ημέρας με τους επαναληπτικούς των αγωνισμάτων, στις 3:30 μ.μ. περίπου. Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 8 π.μ. θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί των αγωνισμάτων, ενώ θα ακολουθήσουν οι τελικοί οι οποίοι θα ολοκληρωθούν στις 12 π.μ. περίπου. Με το πέρας του κάθε τελικού, θα πραγματοποιούνται οι απονομές στους νικητές και τις νικήτριες, στο χώρο μπροστά από τον πύργο τερματισμού.

Μια ακόμα λοιπόν γιορτή του αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά, με την πόλη να έχει γεμίσει ζωντάνια και ζωή από τους νεαρούς κωπηλάτες και κωπηλάτριες. Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς καλωσορίζει κι εύχεται σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία καλή διαμονή στην πόλη της Καστοριάς, επιτυχίες στα πληρώματά τους και να ολοκληρωθούν οι συμμετοχές τους στους αγώνες αυτούς έχοντας δώσει σε όλους τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria