Το 10ο επετειακό Rally Greece Offroad ολοκληρώθηκε με επιτυχία... - OlaDeka

Το 10ο επετειακό Rally Greece Offroad ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

Το 10ο επετειακό Rally Greece Offroad ολοκληρώθηκε με επιτυχία τόσο από Οργανωτικής πλευράς όσο και από πλευράς αριθμού συμμετοχών (83 δήλωσαν συμμετοχή και 79 εκκινησαν).

Η προβολή του RALLY GREECE OFFROAD ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τα στατιστικά στοιχεία να υποδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον για τον αγώνα.

Η φετινή επιτυχημένη διοργάνωση όμως έχει τις βάσεις της πίσω στο 2021 όταν σε χρονιά με covid ο τοτε υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε στο Άργος Ορεστικό και βλέποντας τη προσπάθεια οργανωτων και τοπικών φορέων δεσμεύτηκε για την ανέγερση του πρωτυπου κτηρίου διοίκησης του αγώνα.

Ένα κτήριο 640τμ που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο κόσμο.

Με την καταλυτική συμβολή και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του κ. Giorgos Kasapidis και την εκτέλεση του έργου σε χρόνο ρεκόρ από το Δήμο του Άργους Ορεστικού και του οικοδεσπότη μας κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου, το Rally Greece Offroad είναι πλέον σημείο αναφοράς για το motorsport.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά και δεσμεύεται να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους αφανείς αλλά σημαντικούς συντελεστές:

Την Ελληνική Αστυνομία, τη Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές ιατρούς, τους εθελοντές φύλακες των διαδρομών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς και του Δήμου Άργους Ορεστικού, τα Δασαρχεία Καστοριάς και Φλώρινας αλλά και του Δήμου Αμυνταιου.

Ευχαριστούμε και τους Χορηγούς του Rally Greece Offroad που στηρίζουν τη διοργάνωση με τη πολύτιμη υποστήριξη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ραντεβού το 2024.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria