Οκτώ απινιδωτές παρέδωσε σε εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων και Φορέων του Νομού Καστοριάς,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης - OlaDeka

Οκτώ απινιδωτές παρέδωσε σε εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων και Φορέων του Νομού Καστοριάς,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης

Οκτώ απινιδωτές παρέδωσε Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στην Καστοριά σε εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων και Φορέων του Νομού Καστοριάς,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης,  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Μάνος και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Τσιάγγου – Κυριακίδου, σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Θωμάς Γάκης».

Πιο συγκεκριμένα, παραδόθηκαν :Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς , στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστείων και στις Τοπικές Κοινότητες : Βογατσικού, Γέρμα, Κρανοχωρίου, Επταχωρίου, Λαχανοκήπων.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί απινιδωτές θα χρησιμοποιηθούν στην υλοποίηση πιστοποιημένων σεμιναρίων εκπαίδευσης εθελοντών από τους ανωτέρω εκπροσώπους.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να υλοποιεί το «Πρόγραμμα Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με τη διάθεση 120 απινιδωτών σε δημόσιους χώρους, όπου μέρος και της ανωτέρω πράξης είναι η εκπαίδευση των πολιτών στην παροχή πρώτων βοηθειών και στη χρήση εξωτερικής συσκευής αυτόματης απινίδωσης-AED. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υψηλής χρησιμότητας για την υγεία και την ασφάλεια των συν-ανθρώπων μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria