Κιβωτός του Κόσμου: Πατήρ Αντώνιος και πρεσβυτέρα καλούνται ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα - OlaDeka

Κιβωτός του Κόσμου: Πατήρ Αντώνιος και πρεσβυτέρα καλούνται ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς οι εισαγγελικές Aρχές καλούν με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης τριών αξιόποινων πράξεων, οι οποίες τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, στο πλαίσιο της έρευνας για τα οικονομικά της Οργάνωσης.

Ειδικότερα, η κλήση από τις εισαγγελικές Αρχές αφορά στα αδικήματα της απιστίας σε βάρος της Οργάνωσης, της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Κατά πληροφορίες, το αδίκημα της απιστίας αφορά σε αναιτιολόγητες δαπάνες άνω των 190.000 ευρώ, ποσά που συνδέονται με την αγορά και την ανακαίνιση από το ζευγάρι ακινήτου στην Πωγωνιανή, καθώς και την πληρωμή του φόρου μεταβίβασης.

Το αδίκημα της υπεξαίρεσης αφορά σε ποσό 467.000 ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Οργάνωσης, το οποίο χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, καθώς και λεφτά, κοσμήματα και χρυσές λίρες που εντοπίστηκαν σε θυρίδες.

Η εισαγγελική παραγγελία για τη λήψη των ανωμοτί εξηγήσεων από τους δύο υπόπτους στάλθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές στην Οικονομική Αστυνομία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria