Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου στα χωριά των Κορεστείων - OlaDeka

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου στα χωριά των Κορεστείων

Περιοδεία στα χωριά των Κορεστείων πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με τους συνυποψηφίους της και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η Μαρία Αντωνίου και το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Καστοριάς επισκέφθηκαν τα χωριά: Μελάς, Μακροχώρι, Χαλάρα, Άγιος Αντώνιος, Μαυρόκαμπος, Κρανιώνα, Γάβρος, Νέος Οικισμός, όπου συνάντησαν τους κατοίκους και συζήτησαν μαζί τους για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη τετραετία και τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος των επερχόμενων εθνικών εκλογών για το μέλλον της χώρας.

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας σε κάθε γωνιά της Καστοριάς μας, για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι δεν εφησυχάζουμε. Κάθε εκλογή είναι μία νέα διαδικασία. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι προκαθορισμένο. Στις 25 Ιουνίου πρέπει όλοι να ξαναψηφίσουμε. Σαφώς και στη Νέα Δημοκρατία αισθανόμαστε ικανοποίηση που η πλειοψηφία των Ελλήνων αξιολόγησε θετικά το έργο μας και μας εμπιστεύθηκε, σε αριθμούς μεγαλύτερους μάλιστα από αυτούς που το είχαν κάνει το 2019, κάτι ασυνήθιστο. Αυτό το υψηλό ποσοστό αυξάνει και τη δική μας ευθύνη. Στόχος μας είναι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου να επιβεβαιωθούν τα ποσοστά αυτά, ώστε από την 

επόμενη κιόλας μέρα, να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα που έχουμε κοστολογήσει και σχεδιάσει για την Ελλάδα του 2030. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την κούραση που ενδεχομένως προκαλούν οι δεύτερες εκλογές. Για την κούραση αυτή, όμως, δεν ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι άλλοι επέλεξαν το σύστημα της απλής αναλογικής ναρκοθετώντας ουσιαστικά τη δυνατότητα της χώρας να έχει  ήδη Κυβέρνηση. Άρα πρέπει να ψηφίσουμε ξανά. Γιατί χρειαζόμαστε στις 26 Ιουνίου η Ελλάδα να έχει μια σταθερή κυβέρνηση, που θα την οδηγήσει τολμηρά μπροστά», σημείωσε η Μαρία Αντωνίου. 

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria