Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Κομνηνάδες, Χιονάτο, Πτεριά, Καλοχώρι και Κολοκυνθού - OlaDeka

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου σε Κομνηνάδες, Χιονάτο, Πτεριά, Καλοχώρι και Κολοκυνθού

Συνεχίζει τις περιοδείες της σε Δημοτικά Διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η Μαρία Αντωνίου και μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν τους Κομνηνάδες, το Χιονάτο, την Πτεριά, το Καλοχώρι και την Κολοκυνθού προκειμένου να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη τετραετία και την σπουδαιότητα του αποτελέσματος των επερχόμενων εθνικών εκλογών.   

 «Συνεχίζουμε τις περιοδείες σε κάθε γωνιά της ακριτικής μας Καστοριάς, σταθερά δίπλα στους συμπολίτες μας, για να μεταφέρουμε το μήνυμα της σταθερότητας, της ασφάλειας και της προόδου. Αυτό που χρειαζόμαστε και ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες την Κυριακή 25 Ιουνίου είναι να δώσουν στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ισχυρή -κι όχι οριακή- αυτοδυναμία. Να μας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές που έχουμε σχεδιάσει για τη χώρα. Γι’ αυτό χρειάζεται να αντιληφθούμε όλοι ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι εξίσου σημαντικές με τις προηγούμενες. Στις 25 ψηφίζουμε τολμηρά για σταθερή Κυβέρνηση που θα μας πάει μπροστά και όχι για Αντιπολίτευση», τόνισε η Μαρία Αντωνίου. 

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria