«Εξοντωτικός διωγμός της Εστίασης και Διασκέδασης» (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε) - OlaDeka

«Εξοντωτικός διωγμός της Εστίασης και Διασκέδασης» (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε)

«Εξοντωτικός διωγμός της Εστίασης και Διασκέδασης από τους οργανισμούς (ΕΔΕΜ-ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA) ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ»

Χιλιάδες Συνάδελφοι καταστηματάρχες κατέχονται από πλήρη αγανάκτηση και προβληματισμό με τις εξοντωτικές ΑΓΩΓΕΣ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ των οργανισμών (GEA – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΕΔΕΜ). Χιλιάδες οι επιστολές με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, περί δήθεν οφειλόμενων ποσών από το 2018 έως 2023, αποστέλλονται σε ολόκληρη την επικράτεια. Υποθετικά και χωρίς στοιχεία απόδειξης διώκονται χιλιάδες συνάδελφοι με ΑΓΩΓΕΣ υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιείτο το ρεπερτόριο της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και με δειγματολογικά είδη τραγουδιών από δήθεν αντιπροσώπους της, βεβαιώνουν τα παραπάνω.

Ουδέποτε εξετάζεται εάν ο συνάδελφος χρησιμοποιούσε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ρεπερτόριο ή ακόμη και αν λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια. Η αδιαφορία των συναρμόδιων υπουργείων και η μη δυναμική αντιμετώπιση των ως άνω οργανισμών από φορείς και καταστηματάρχες, έχει ως συνέπεια η βιομηχανία των ΑΓΩΓΩΝ και Ασφαλιστικών μέτρων να συνεχίζεται. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αναφέρουμε οφειλόμενα ποσά, για 4 χρόνια 27.400 ευρώ σε εστιατόριο – καφέ, σε κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά 34.000 ευρώ, ενώ για 5 καταστήματα στην Θεσ/νίκη στο ίδιο δικόγραφο 119.000 ευρώ.  

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ –
ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
«ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria