Σταθερά Δίπλα στους συμπολίτες της η Μαρία Αντωνίου - OlaDeka

Σταθερά Δίπλα στους συμπολίτες της η Μαρία Αντωνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτομαγιά σήμερα και η Μαρία Αντωνίου σε συνέχεια των περιοδειών, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, βρέθηκε για μία ακόμη φορά δίπλα στους συμπολίτες της.  

Η μέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό στην πανέμορφη Οξυά στον Ιερό Ναό Προφήτου Ιερεμίου ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου. 

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους ενός από τα ορεινότερα χωριά της Μακεδονίας. 

Επόμενοι σταθμοί τρεις ακόμη ξεχωριστοί ορεινοί οικισμοί της Καστοριάς, ο Βράχος, η Λάγκα και το Μελάνθιο. Βρέθηκε με ντόπιους παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, θέτοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες του δικού της πλάνου για την επόμενη τετραετία στην ακριτική περιοχή.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στη Μαρία Αντωνίου και οι κάτοικοι στους Λαχανόκηπους. Το απόγευμα συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λαχανόκηπων. Παρέστη στον Εσπερινό ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες της στο όμορφο καφενείο του χωριού. Η μέρα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα Λακκώματα

Η αγάπη σας η δύναμη μου !

Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά !

Σταθερά δίπλα σας !

Μαρία Αντωνίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria