Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα των Ανδρών της  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ανέβηκε στην Γ' Εθνική το Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα των Ανδρών της  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική το Άργος Ορεστικό

Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα των Ανδρών της  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την σεζόν 2022-2023 αναδείχτηκε το Άργος Ορεστικό, κερδίζοντας στον δεύτερο τελικό τους Διόσκουρους Κοζάνης με σκορ 66-62, κάνοντας το 2-0 στην σειρά, ενώ παράλληλα κέρδισαν και την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ!

Δεκάλεπτα: 21 – 16, 36 – 33, 50 – 49, 62 – 66

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΔΑΚ Κοζάνης ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αφού «έσπασαν» καρδιές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, με το Άργος να είναι ο τελικός νικητής.

Στο κλειστό της Κοζάνης παραβρέθηκαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων, δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό χρώμα στο παιχνίδι.

Παίχτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση πανηγύρισαν έξαλλα αυτή την επιτυχία της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., κύριος Λάζαρος Σαββίδης, παρέδωσε τα μετάλλια και το κύπελλο στους πρωταθλητές, οι οποίοι το χάρηκαν μαζί με τον κόσμο τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού έγραψε στο facebook:

Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Σ. Άργος Ορεστικό για την κατάκτηση του κυπέλου στους τελικούς του πρωταθλήματος ανδρών Δυτικής Μακεδονίας 2022-23 απέναντι στους Διόσκουρους Κοζάνης.

Μια τεράστια επιτυχία, μια μεγάλη διάκριση που τιμά το Άργος Ορεστικό. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες, το τεχνικό team και τη διοίκηση της ομάδας που έδωσαν την ψυχή τους, όχι μόνο σήμερα αλλά ολόκληρη τη χρονιά. Μπράβο και σε όλους τους φιλάθλους που ταξίδεψαν μέχρι την Κοζάνη σήμερα για να εμψυχώσουν και να στηρίξουν έμπρακτα την ομάδα μας.

Σας ευχαριστούμε.

Μας κάνατε και πάλι περήφανους!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria