Ποιος υποψήφιος δήμαρχος διαλαλούσε συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχει χάσει τον ύπνο του; - OlaDeka

Ποιος υποψήφιος δήμαρχος διαλαλούσε συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχει χάσει τον ύπνο του;

Μετά το ποσοστό με την ιστορική διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που σημειώθηκε στις τελευταίες εκλογές, οι καραμπόλες είναι πολλές ακόμη και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν εδώ και καιρό, πως ένας εκ των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τον δημοτικό θώκο, θεωρούσε ότι η τοπική ΝΔ «έπαιζε» μπάλα με τους άλλους δύο συνυποψηφίους του. Εξ αιτίας αυτής της υποψίας, με αρκετή δόση ανασφάλειας, οδηγήθηκε τελικά στο ακριβώς αντίθετο άκρο, δηλαδή εκείνο της αλαζονείας με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι θα…τιμωρήσει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ξεκίνησε τις συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία στην Καστοριά.

Όλα αυτά βέβαια με τις γνωστές εκλογικές εξελίξεις γύρισαν μπούμεραγκ εναντίον του…έξυπνου πουλιού και εκτός από τα κεντρικά του κόμματος που έχουν ενημερωθεί και ήδη ετοιμάζουν…ταξίδι για τον μικρό αλαζόνα, υπάρχει και ο μεγαλύτερος τρόμος για εκείνον που δεν είναι άλλος από την βάση της ΝΔ που πλέον διαθέτει πολύ υψηλό ηθικό, συσπείρωση στο ζενίθ και ίσως για πρώτη φορά θα επιλέξει δήμαρχο Καστοριάς με τόσο υψηλά κομματικά κριτήρια.

Τα καλύτερα έρχονται…

Το Ραντάρ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria