Ποινική δίωξη σε προπονητή κωπηλασίας για κατ' εξακολούθηση βιασμό 16χρονης αθλήτριάς του - OlaDeka

Ποινική δίωξη σε προπονητή κωπηλασίας για κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονης αθλήτριάς του

Βαρύτατες κατηγορίες για 38χρονο προπονητή κωπηλασίας, ο οποίος κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό 16χρονης αθλήτριας. Πώς κατάφερε να την πλησιάσει και να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Ένας 38χρονος προπονητής κωπηλασίας, επί 7 μήνες, πέρυσι, φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά μια 16χρονη αθλήτρια. Της έλεγε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, την έπειθε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, στα αποδυτήρια, ακόμα και σε airbnb σπίτια, ασκώντας της παράλληλα ψυχολογικές πιέσεις για να εξασφαλίσει τη σιωπή της…

«Με αγκάλιασε, με φίλησε, πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν γνωρίζω από αυτά τα πράγματα και πώς να αντιδράσω. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Αυτός το κατάλαβε και μου έλεγε μην αγχώνεσαι, μου έλεγε πως δεν πρέπει να στεναχωριέσαι γιατί δεν είναι κάτι κακό, και με ρωτούσε αν θέλω να με χαϊδέψει» λέει η κοπέλα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, είπε για την υπόθεση: «Όλα συνέβησαν στο διάστημα που η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με το άλλο της παιδί, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί όλη η προσοχή εκεί και με αποτέλεσμα να βρει χώρο και χρόνο ο δράστης. Είχε προθυμοποιηθεί να βοηθά στις μετακινήσεις της κοπέλας από και προς την προπόνηση».

Το ψεύτικο προφίλ στα social και οι απειλές
Σύμφωνα με τη μητέρα της 16χρονης, ο προπονητής είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το οποίο έστελνε υβριστικά μηνύματα στο αγόρι της κόρης της.

Κάποια στιγμή η ανήλικη αθλήτρια άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και οι γονείς της απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο, όπου το παιδί αποκάλυψε εν τέλει τα όσα φέρεται να βίωνε.

Η παιδοψυχολόγος δεν ενημέρωσε τους γονείς, αντίθετα έκανε κοινή συνεδρία με την ανήλικη και τον προπονητή για να προσπαθήσει να φτάσει στην άκρη του νήματος… Η μήνυση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ ο προπονητής απομακρύνθηκε από τον σύλλογο που εργαζόταν.

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση
Τώρα, ο εισαγγελέας, έχοντας ολοκληρώσει πλέον την έρευνά του, άσκησε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ο ίδιος ο προπονητής ισχυρίστηκε στους γονείς του φερόμενου ως θύματος, ότι ήταν ερωτευμένος με την κόρη τους. Ο προπονητής, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή το προσεχές διάστημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria