Πλένουν οι αεροσυνοδοί τα εσώρουχά τους στις καφετιέρες των δωματίων ξενοδοχείων; - OlaDeka

Πλένουν οι αεροσυνοδοί τα εσώρουχά τους στις καφετιέρες των δωματίων ξενοδοχείων;

Ο αστικός θρύλος για τις καφετιέρες και τη χρήση τους για πλύσιμο εσωρούχων κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά είναι αλήθεια;

Επειδή ο εθισμός της πλειοψηφίας των ανθρώπων για τον καφέ είναι γνωστός, μπορεί πολλές φορές να ενθουσιαζόμαστε όταν τα ξενοδοχεία έχουν στα δωμάτια καφετιέρα. Γλιτώνουμε και τα περιττά έξοδα από τα takeaway!

Αλλά μια Αμερικανίδα αεροσυνοδός αποκαλύπτει πως οι καφετιέρες στα ξενοδοχεία είναι… “ΝΟ” κάθε φορά που ταξιδεύει. Γιατί όμως τόση απέχθεια;

Η αεροσυνοδός, μιλώντας στη σειρά «The Receipt» του Bon Appétit, η οποία περιλαμβάνει τα budget πολλών ανθρώπων όταν πάνε για φαγητό, ισχυρίζεται ότι άκουσε ότι οι καφετιέρες στα ξενοδοχεία χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο των εσωρούχων, βάζοντάς τα εκεί που είναι το φίλτρο για να πέσει το καυτό νερό πάνω τους .

Εξήγησε πως ως αεροσυνοδός έχει ακούσει πολλές ιστορίες από ηλικιωμένες κυρίες, μαμάδες, αλλά και άλλες αεροσυνοδούς οι οποίες λένε πως τις χρησιμοποιούν για να πλένουν εσώρουχα και καλσόν!

Αστικός μύθος ή τρομακτική αλήθεια;

Κάποιος χρήστης της πλατφόρμας ερωτήσεων Quora πριν από ένα έτος αναρωτήθηκε αυτή τη φορά εάν οι αεροσυνοδοί πράγματι καθαρίζουν τα εσώρουχά τους σε καφετιέρες ξενοδοχείων, βασισμένος σε έναν αστικό θρύλο που θέλει τις αεροσυνοδούς να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να εξοικονομήσουν χρόνο. Και ενώ οι περισσότεροι απάντησαν αρνητικά στην ερώτησή του, πέρυσι , μια οικονόμος ξενοδοχείου μοιράστηκε στο TikTok τις συμβουλές της για τη διαμονή σε δωμάτιο ξενοδοχείου, προειδοποιώντας να μην χρησιμοποιήσει κανείς την καφετιέρα για αυτό το λόγο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria