Πανελλήνιοι αγώνες κλασικού Σχ. αθλητισμού: Η Καστοριανή Μαρία Σιούτκα 2η Πανελληνίως και 3η στη Γεν. Κατάταξη! - OlaDeka

Πανελλήνιοι αγώνες κλασικού Σχ. αθλητισμού: Η Καστοριανή Μαρία Σιούτκα 2η Πανελληνίως και 3η στη Γεν. Κατάταξη!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

Μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας-Κύπρου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Σπουδαίες εμφανίσεις από τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες σε μια άρτια διοργάνωση και με πολύ κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο στην έδρα του Δήμου Παγγαίου

Συνεχίζεται και σήμερα η τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας-Κύπρου στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου, με την πρώτη μέρα να χαρακτηρίζεται από μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ, καθώς και από την άρτια διοργάνωση και τον πολύ κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο.

Η Μυρτώ Βαλαχά πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της, αφού ήταν πρώτη στα 3.000 μ. με 10.00.44. Η γεννημένη το 2007 αθλήτρια έκανε πολύ καλή κούρσα και είχε τις δυνάμεις να φτάσει πρώτη στον τερματισμό πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ. Η Αλίσια Φίνις (Κύπρος) ήταν δεύτερη με 10.04.96 και η Μαρία Σιούτκα τρίτη με 10.21.84. (Γενική κατάταξη Ελλάδα – Κύπρος)

Η Καστοριανή Μαρία Σιούτκα τερμάτισε δεύτερη σε πανελλήνιο επίπεδο και τρίτη στη γενική κατάταξη όπου συμμετέχουν αθλητές από Ελλάδα αλλά και από Κύπρο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria