Παναγιώτης Κώττας: «Αναμένουμε ένα μεγάλο ειδικό πρόγραμμα διάσωσης προφανώς και τη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο όπως υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός» - OlaDeka

Παναγιώτης Κώττας: «Αναμένουμε ένα μεγάλο ειδικό πρόγραμμα διάσωσης προφανώς και τη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο όπως υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός»

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Καστοριάς αλλά και όλης της Ελλάδας, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς τα αποτελέσματα των εκλογών, αντικατοπτρίζουν την ικανοποίησή των περισσοτέρων στις πολιτικές πού εφαρμόστηκαν αλλά και σχεδιάζονται να εφαρμοστούν στην επόμενη κυβερνητική περίοδο.

Ο πρωθυπουργός στην τελευταία του επίσκεψη στην Καστοριά προ λίγων ημερών, κατανοώντας επιτέλους όπως δήλωσε τη δεινή κατάσταση που βρίσκεται ο νομός μας, υποσχέθηκε ένα μεγάλο ειδικό πρόγραμμα διάσωσης προφανώς και τη μετάβαση του, σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο.

Αναμένοντας το συντομότερο δυνατό εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό, συγχαίρω τους νικητές της αποψινής βραδιάς καλώντας τους σε επαγρύπνηση.»

Παναγιώτης Κώττας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria