Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι απόψεις Κατρούγκαλου είναι κυρίαρχες στον ΣΥΡΙΖΑ - OlaDeka

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι απόψεις Κατρούγκαλου είναι κυρίαρχες στον ΣΥΡΙΖΑ

Την άποψη ότι οι θέσεις Κατρούγκαλου δεν είναι προσωπικές απόψεις όπως υποστήριξε ο πρώην υπουργός, αλλά κυρίαρχες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν τη ΝΔ, ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν πολιτικές υπερφορολόγησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας το πραγματικό εισόδημα αυξήθηκε μέσω της μείωσης των φόρων, αλλά και της αύξησης μισθών και συντάξεων.

Γαι το ενδεχόμενο της μείωσης των έμμεσων φόρων ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι αυτό το μέτρο δεν έχει αποδώσει πουθενά στην Ευρώπη. Υποσχέθηκε ότι η ακρίβεια να αρχίσει να υποχωρεί. «Αυτό ήδη το βλέπουμε να συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα εργαλεία χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας ο πρωθυπουργός είπε ότι «ο κ.Τσίπρας πήγε στις Βρυξέλλες, διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και μας έφερε ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο. Αυτά που λένε ότι θα πάνε στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτούν είναι απλά σαχλαμάρες.Το πρόγραμμα μας είναι σαφέστατα κοστολογημένο και έχει εγκριθεί όπως προβλέπεται και από τις Βρυξέλλες.

Στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ιδιωτικοποίησης της Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κατηγορηματικά ότι «Προφανώς και δεν θα ιδιωτικοποιηθούν νοσοκομεία. Προσωπικό μου στοίχημα είναι το ΕΣΥ. Λέμε πως θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και υγειονομικούς. Και όλες μας οι δράσεις είναι κοστολογημένες».

Για την έκκληση του Αλέξη Τσίπρα προς τους ψηφοφόρους που είχαν επιλέξει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή να στραφούν προς κόμματα του δημοκρατικού τόξου και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αυτή η έκκληση είναι απαράδεκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσε να το πει αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Μάγδα Φύσσα;»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria