Κ. Τζήμας: «Και σεις αγαπητοί συντοπίτες...» - OlaDeka

Κ. Τζήμας: «Και σεις αγαπητοί συντοπίτες…»

Αίσθηση, εντύπωση και αντιδράσεις…ποικίλου διαμετρήματος προκάλεσε το σχόλιο ενός Αθηναίου περιηγητή για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε όταν ανέβηκε στον Αϊ Θανάση από τον Προφήτη Ηλία και ενώ δεν βρήκε πουθενά απαγορευτική πινακίδα κυκλοφορίας, βρήκε τελικά λίγο πριν την πλαζ της γυρολιμνιάς παρκαρισμένο ένα τεράστιο εκσκαφέα που του έκλεινε το δρόμο και τον ανάγκασε εξοργισμένο να γυρίσει πίσω ταλαιπωρώντας τον.

Δείτε τα στατιστικά της ανάρτησης στο Facebook . Ομολογουμένως τεράστια η απήχηση και μέχρι και ψυχογραφικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το περιεχόμενο των σχολίων. Δύσκολες εποχές γενικά, ακόμη δυσκολότερες για την Καστοριά…

Τα…κοσμητικά επίθετα και οι μπρουτάλ απόψεις πολλά. Αυτό μάλλον έκανε τον Κώστα Τζήμα, γνωστό για το ενδιαφέρον του για το καλό της πόλης, να παρέμβει με το παρακάτω σχόλιο:

«Οπωσδήποτε ο κύριος υπερβάλει και μάλλον και κάτι ακόμα του ξίνισε και τα έγραψε όλα αυτά.

Πιθανότατα να ζήλεψε και από την γενική εικόνα της πόλης μας και πολύ πιθανότερο να είναι από άλλη πόλη που ανταγωνίζεται σε ομορφιά ή τουριστική ανάπτυξη την Καστοριά.

Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να μας σταματήσουν το να ζητήσουμε συγνώμη για την «ταλαιπωρία» που πέρασε γιατί στο φιναλε ως γνωστόν «ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο».

Παρόλα αυτά κάποιος /οιοι τα κάνανε ψιλομανταρα εκεί πάνω και δεν είναι καλή εικόνα.

Πρέπει να διορθωθεί άμεσα από τους υπευθύνους και από τους ιθύνοντες να κανονίσουν να μην ξανασυμβεί.

Και σείς αγαπητοί συντοπίτες, αν θέλετε αυτοί η πόλη να βοηθηθεί από τον τουρισμό, λίγο πιο χαμηλά το μπαλάκι και βάλτε εκτός από τον χρόνο σας στο φατσοβιβλιο και λίγο πλάτη στο να έχει ο κάθε τουρίστας/αγγελιοφόρος της ομορφιάς της Καστοριάς και την όσο δυνατά καλή εικόνα της.

Πολύ απλά υποδεικνύοντας στους υπεύθυνους τα στραβά κι ανάποδα που καθημερινά συναντάτε παρά να ξεσπάτε σε χαζόχαρακτηρισμούς σε οποιαδήποτε διαφορετική κριτική από αυτήν που εσείς φαντάζεστε για σωστή.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria