Η Κατερίνα Σπύρου περνά από πριονοκορδέλα τον Λιάμη που μπερδεύει το ρεπορτάζ, με παραπληροφόρηση! - OlaDeka

Η Κατερίνα Σπύρου περνά από πριονοκορδέλα τον Λιάμη που μπερδεύει το ρεπορτάζ, με παραπληροφόρηση!

Κατερίνα Σπύρου στο δημ. συμβούλιο: «Έχουμε δεχτεί για εσάς άπειρες καταγγελίες από τον κόσμο για άσχημες συμπεριφορές, ύβρεις, δημοτικά αυτοκίνητα, ξύλα…Για πολλοστή φορά θέλω να επιστήσω την προσοχή στον δήμαρχο για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου»!

Κατερίνα Σπύρου στο δημοτικό συμβούλιο:

«Θα θελα να κάνω μια παρατήρηση θα αναφερθώ στον κ. αντιδήμαρχο τον κ. Λιάμη. Παρατήρηση θα θελα να κάνω, προσωπικά δεν θέλω απάντηση γιατί το θέμα αυτό είναι παλιό, για κάποια καταγγελία και ένα δικαστήριο που είχατε με έναν πολίτη για κάποια ξύλα και για κάποιες διαφωνίες και ύβρεις κτλ.

Εγώ αυτό που θέλω να παρακαλέσουμε μέσα από την καρδιά μου, κ. αντιδήμαρχε, για το δικό σας πρόσωπο μέχρι σήμερα στην τετραετία έχουμε δεχτεί άπειρα παράπονα και καταγγελίες από τον κόσμο.

Είτε αυτά αφορούν άσχημες συμπεριφορές, ύβρεις, είτε αυτά αφορούν ότι κυκλοφορείτε με το αυτοκίνητο του δήμου, το χετε κάνει δικό σας, άλλοι σας βγάζουν φωτογραφίες το αυτοκίνητο στις δύο το βράδυ έξω από το σπίτι σας, είτε γιατί κουβαλάτε με αυτοκίνητα του δήμου ξύλα στο σπίτι σας, για ιδία χρήση, είτε γιατί με το αυτοκίνητο του δήμου το οποίο δεν πρέπει να το οδηγείτε παίρνετε τα παιδιά σας από το σχολείο έχετε πάνω λέει μέχρι και ποδηλατάκια κτλ , κτλ δεν θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες, ούτε να μου απαντήσετε σε άλλες λεπτομέρειες γιατί είναι κάτι το παλιό, θα μου πείτε την άποψη σας, άλλος έχει άλλη άποψη, εγώ θέλω να ζητήσω απ την δημοτική αρχή, για πολλοστή φορά, ο δήμαρχος δεν είναι εδώ λείπει, να του επιστήσω την προσοχή για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου, από κει και πέρα ζητώ και παρακαλώ απ τον αντιδήμαρχο, να έχει τη συμπεριφορά που πρέπει, ειδικά απέναντι στους πολίτες στους οποίους υπηρετεί και όσον αφορά στην κατάχρηση που γίνεται στα αυτοκίνητα του δήμου, σας παρακαλώ πολύ, άμεσα αυτό να λυθεί, γιατί εντάξει τελειώνει η τετραετία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά».

Μετά από αυτές τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που κάνει για πολλοστή φορά όπως αναφέρει η Κατερίνα Σπύρου, ο αντιδήμαρχος κ. Λιάμης, επιδόθηκε σε μια ιλαροτραγική παράσταση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και κατηγόρησε site που…φημίζεται για την παραπληροφόρηση του.

Δείτε μερικά παραδείγματα παραπληροφόρησης λοιπόν:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΙ ΟΧΙ;

Όταν λοιπόν τα sites αναρτούν ανακοινώσεις σας και δελτία τύπου σας, σας αρέσει κύριε Λιάμη ε;

Όταν όμως δημοσιεύουν μαρτυρίες -προσέξτε τη λέξη- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, πολιτών, προσέξτε κι αυτή τη λέξη που μάλλον σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας αρκετά συχνά σύμφωνα με τα λεγόμενα της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ΠΟΛΙΤΩΝ -ωχ, ωχ κρατείστε την ανάσα σας έρχεται η πιο δύσκολη λέξη που πάλι ανέφερε η Κατερίνα Σπύρου-, τους οποίους ΠΟΛΙΤΕΣ, τι κάνετε κ. αντιδήμαρχε; ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!, το διαβάσατε καλά κύριε ευέξαπτε; ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!, τότε, τα sites που φιλοξενούν τις καταγγελίες και την δυσαρέσκεια αυτών των πολιτών, παραπληροφορούν!

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο δήμαρχος και στενοί συνεργάτες του, κάνουν συχνά πυκνά σχόλια του τύπου τι θα κάνουμε με αυτόν τον τύπο…Μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον δήμαρχο για χίλια άλλα πράγματα αλλά όσο για το πρόβλημα που είναι μπροστά του και το σέρνει ως βαρίδιο εδώ και καιρό έχει γνώση και πραγματική αντίληψη από πρώτο χέρι…

Πάμε παρακάτω…

Προσπάθησε να ψελίσει ο κ. Λιάμης ότι η αθώωση του πολίτη τον οποίο έσυρε στα δικαστήρια οφείλεται στο ότι ο ίδιος ο αντιδήμαρχος δεν ήθελε να καταδικαστεί. Σοβαρά τώρα, κύριε αντιδήμαρχε μόνο τόσο μπορείτε; O κ. Νατσούλης, ο πολίτης που κάνατε μήνυση, αναφέρει στο video που δημοσιεύσαμε, πως απαιτήσατε να σας ζητήσει συγγνώμη για να αποσύρετε τη μήνυση. Βέβαια, όχι μόνο ΔΕΝ σας ζήτησε συγγνώμη αλλά πήγε στον εισαγγελέα για να καταθέσει όσα στοιχεία είχε για την υπόθεση και απάντησε ότι η συγγνώμη πρέπει να δοθεί από εσάς κ. αντιδήμαρχε σε εκείνον. Άρα, πως κύριε Λιάμη αθωώθηκε από την δική σας…μεγαλοψυχία; Αφού κ. αντιδήμαρχε η δίκη έγινε, η έδρα εξέδωσε απόφαση: Αθώος! Τι ακριβώς θέλετε να πείτε κ. Λιάμη; Μπορείτε να αθωώνετε πολίτες στα δικαστήρια; Με ποιον ακριβώς τρόπο; Για να θέσουμε ένα στοπ σε τέτοια κακόγουστα αστεία νηπιακού επιπέδου θα σας πούμε ότι όταν κάποιος θέλει να θέσει ένα τέλος σε μια ανάλογη διαμάχη, αποσύρει την μήνυση και τα βρίσκει έξω από την αίθουσα των δικαστηρίων.

Οι ημερομηνίες που με περρισή κομπορρημοσύνη και ειρωνικά γελάκια πετούσατε στο δημοτικό συμβούλιο κ. Λιάμη στον προσεκτικό ακροατή δεν λένε απολύτως τίποτα. Όπως δεν λεν τίποτα και οι προφορικές βεβαιώσεις σας περί συμμόρφωσης σας με τον νόμο και την Υπηρεσία Δασών. Και μεις σας λέμε ότι αύριο θα κερδίσετε το Τζόκερ, θα μας πιστέψετε;

Ξεχάσατε να μας πείτε κάτι όμως κ. Λιάμη, εσείς κι ένας άλλος θλιβερά κομπλεξικός που ίσως το παίζει και μέντορας σας -να τον χαίρεστε, ψωνίσατε από σβέρκο παρεπιπτόντως-. Αλήθεια, εμάς δεν μας καίει το αν υπάρχει θέμα παράνομης κοπής ξύλων, αφού αυτό είναι δουλειά άλλων να το ελέγξουν (και να στε σίγουρος ότι από ένα σημείο και μετά, όλα ελέγχονται), αλλά εκείνο που δεν ξεκαθαρίσατε είναι το εάν έχετε κάνει μεταφορές διαφόρων υλικών, ξύλων ή άλλων αντικειμένων που σας ανήκουν, με οχήματα που δεν σας ανήκουν, δηλαδή του δήμου. Θα μας το πείτε ποτέ αυτό κ. αντιδήμαρχε;

Επίσης, μήπως ξέρετε να μας πείτε εάν γνωρίζετε το λόγο για τον οποίο έγινε έξαλλος συνάδελφός σας αντιδήμαρχος σε ότι έχει να κάνει με κάποια…λουλούδια; Ας στολίσουμε και λίγο το θέμα, ας βάλουμε και λίγα λουλούδια….

Τέλος θα θέλαμε να σας πούμε -εάν μας επιτρέπετε βέβαια- ένα μυστικό:

Μεταξύ μας, όταν ένα ΜΜΕ βγάζει ένα video με έναν πολίτη που έχει όνομα και επώνυμο ο οποίος μιλάει για 17 λεπτά, αυτό δεν λέγεται παραπληροφόρηση κ. αντιδήμαρχε…Ξέρετε πως λέγεται; Ρεπορτάζ κ. αντιδήμαρχε, ΡΕΠΟΡΤΑΖ! Και όταν αυτό το ρεπορτάζ έχει στον πυρήνα του το θέμα για το οποίο εσείς κάνατε μήνυση στον πολίτη που μιλά και όταν αυτός ο πολίτης έχει αθωωθεί για αυτό το θέμα, τότε καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε λίγο κ. αντιδήμαρχε και να καταλάβετε ότι όλα αυτά που λέει στο video ο κ. Γιώργος Νατσούλης, τα έχει καταθέσει στο δικαστήριο κ. Λιάμη. Και αθωώθηκε κ. Λιάμη. Ξέρετε ότι έχει κάποια σημασία και αξία αυτό ε; Καλά θα κάνετε να συνετιστείτε λίγο κ. αντιδήμαρχε, και να θυμηθείτε ξανά αυτό που σας είπε η κα Σπύρου: Υπηρετείτε τον πολίτη κ. αντιδήμαρχε, τον υπηρετείτε. Αν δεν το ξέρατε και βρεθήκατε κατά λάθος σε τέτοιο δύσκολη θέση , μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας και κουράζεστε, ούτε στον δήμαρχο που του έχετε γίνει πονοκέφαλος και η χαρά της αντιπολίτευσης.

Καλή νύχτα και καλή τύχη…

Το Ραντάρ

Υ/Γ Πάμε λοιπόν μετά από όλα αυτά και μια άσκηση. Ανοίξτε τετράδιο, και γράψτε μερικές φορές:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria