ΓΠΟ Καστοριάς: Η μόνη αήττητη από τις 12 των play out και η μόνη που διατηρεί ανέπαφη την εστία της! (hightlights video) - OlaDeka

ΓΠΟ Καστοριάς: Η μόνη αήττητη από τις 12 των play out και η μόνη που διατηρεί ανέπαφη την εστία της! (hightlights video)

Τέταρτος αγώνας μπαράζ για τον Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς εκτός έδρας με τον Λεοντικό Κηφησιάς . Νίκη τεράστιας σημασίας με το εμφαντικό 0-4 .

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες παρουσιαστήκαμε εξαιρετικοί στο τακτικό κομμάτι και άκρως αποτελεσματικοί στο επιθετικό τρίτο.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 22’ μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ με τελικό αποδέκτη την Τζιάρα η οποία με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς όμως να βρει δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε μουδιασμένα χωρίς ωστόσο να απειληθούμε από την αντίπαλο ομάδα.

Στο 62’ μετά από ασίστ της Τζιάρα , η Κυριζάκη με εξαιρετική ατομική ενέργεια έγραψε το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα οι δυο πρωταγωνίστριες άλλαξαν ρόλους και η Τζιάρα έγραψε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 88’ με εξαιρετική ασίστ της Κωστάρα και την Τζιάρα να σημειώνει το τρίτο της προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Η ομάδα μας μετά τη νίκη αυτή είναι πλέον η μόνη αήττητη από τις 12 που αγωνίζονται σε play off και play out και ταυτόχρονα η μόνη που διατηρεί ανέπαφη την εστία της.

Αμερόληπτη η διαιτητική τριάδα.

Τέλος ευχαριστούμε για την ανταποδοτική φιλοξενία του Λεοντικού Κηφησιάς και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και να εκπληρώσουν τα όνειρα τους .

Γυναικείος Ποδοσφαιρικός Όμιλος Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria