Επική γκάφα Κορεντσίδη: Έχει χάσει ήδη 8 υποψηφίους με τους μισούς να είναι μέσα στη λίστα που δημοσίευσε σήμερα! - OlaDeka

Επική γκάφα Κορεντσίδη: Έχει χάσει ήδη 8 υποψηφίους με τους μισούς να είναι μέσα στη λίστα που δημοσίευσε σήμερα!

Δεν ξανάγινε! Μέσα στη βιασύνη του να «κλειδώσει» και να «μαντρώσει» τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τα σκαψίματα της πόλης, τα οποία προσπαθεί να εκτελέσει με μεγάλη βιασύνη για να προλάβει στο τέλος της απράγμονος τετραετίας του, να εντυπωσιάσει και να παρουσιάσει έργο. Θα μιλήσουμε και για αυτά, σε επόμενο δημοσίευμα. Πως π.χ. μελέτες και σχεδιασμοί από εποχής Χατζησυμεωνίδη ακόμα, κατέληξαν να εκτελούνται σήμερα τσάτρα-πάτρα και καταφανώς ελλιπείς, με εντελώς φτωχό αποτέλεσμα συγκριτικά με το αρχικό σκεπτικό που όντως θα εξωράϊζε την πόλη.

Πάμε όμως στα σημερινά. Ο Γιάννης Κορεντσίδης, κατά περίεργη πρωτοτυπία, ενώ είναι δήμαρχος, ενώ κατέχει τον θώκο και -θα πρεπε- το πάνω χέρι, προχώρησε σήμερα σε μια κίνηση που δηλώνει άγχος και ύψιστη ανασφάλεια. Δημοσίευσε σε δελτίο τύπου φωτογραφίες και ονόματα συμβούλων «πιστών» σε αυτόν και τον συνδυασμό του «Ώρα για δουλειά». Λέει δηλαδή ότι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες εκλογές.

Με αυτό τον τρόπο ο σημερινός δήμαρχος καταφέρνει ένα εξαιρετικά τραγελαφικό αυτογκόλ κάνοντας τεράστια και πρόωρη ζημιά στον εαυτό του. Με αυτή του την κίνηση, ο Γιάννης Κορεντσίδης δείχνει ότι αντί να εμφανίζεται ως σίγουρος, ήρεμος και ισχυρός ως νυν δήμαρχος, προβαίνει σε μια επιβλητικά βιαστική κίνηση ανακοίνωσης κάποιων ονομάτων μόνο και μόνο για να «εκβιάσει» πρόσωπα και καταστάσεις και να…προλάβει κακώς για εκείνον κείμενα.

Αντί λοιπόν να αφήσει τις βιασύνες και τις επιπόλαιες κινήσεις για τους άλλους, τους πρωτοεμφανιζόμενους, δείχνει ότι όχι απλά τους φοβάται, αλλά τους τρέμει! Φοβάται τους αντιπάλους του, αλλά και τους ίδιους του δικούς σημερινούς συμβούλους.

Το χειρότερο όμως όλων, είναι άλλο. Λέει το δελτίο τύπου ποιοι -δήθεν- συνεχίζουν στο συνδυασμό ως υποψήφιοι, αλλά ΔΕΝ λέει ποιοι αποχώρησαν ήδη. Και δεν είναι αμελητέες δυνάμεις…

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ

Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος. Σταυροί 912 – Δημοσίευμα του 2019:

Πρώτος με 912 σταυρούς εξελέγη ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας με τον συνδυασμό «ώρα για δουλειά» του Γιάννη Κορεντσίδη.

Ο πρώτος των πρώτων είπε «Άντε γεια!» στον Γιάννη Κορεντσίδη

Χρήστος Μουρατίδης – Σταυροί 509Με αυτή την αποχώρηση ο Κορεντσίδης χάνει σοβαρό έρεισμα που είχε μέχρι πρότινος στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Δείτε μερικά στοιχεία και του βιογραφικού του:

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με  τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα  να επικεντρώνονται  κυρίως στους Πολιτικούς και Κοινωνικούς θεσμούς και σε ζητήματα  κοινωνικού αποκλεισμού και κοινωνικών ανισοτήτων.

Μεταπτυχιακό  δίπλωμα από το ΕΑΠ  με αντικείμενο «Επιστήμες της Αγωγής»

Επίσης έχω παρακολουθήσει τις παρακάτω ειδικές εκπαιδεύσεις :  α)  «Εξειδίκευση  στην Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές Δυσκολίες / Δυσλεξία» του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, β) «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» και  γ) «Επαγγελματικό Προσανατολισμό & Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας»

Η «συγγενής» Εριφύλη Κορεντσίδου λέει στο ξάδερφο: «Άντε γεια»!

Σταυροί 451

Όλγα Θεοχάρη-Παπαδάμου – Σταυροί 507

Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Αυτοί είναι οι γνωστοί που αποχαιρέτησαν τον συνδυασμό του Γιάννη Κορεντσίδη.

Αυτούς του ήξερε από καιρό και ο ίδιος.

Το τραγικότερο όμως όλων:

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Αυτό λοιπόν είναι το τραγικότερο όλων! Σήμερα στην δημοσίευση με τους 18 υποψηφίους, οι 4 εικονιζόμενοι από τους 18, δεν είναι στον συνδυασμό και δεν θα είναι υποψήφιοι με τον Γιάννη Κορεντσίδη.

Και όμως, ο Κορεντσίδης αγρόν ηγόρασε…

Η πληροφορία βόμβα, έρχεται από τους ίδιους και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι όταν έρθει η ώρα να γίνουν και οι δηλώσεις που θα στείλουν κάποιους -εάν δεν το χουν κάνει ακόμη- στον χρυσό οδηγό. Τι εννοείτε τι θα ψάξουν; Μα φυσικά ψυχολόγο….

Το Ραντάρ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria