Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τη σύλληψη του 25χρονου αλλοδαπού που μετέφερε 77 κιλά κάνναβης - OlaDeka

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για τη σύλληψη του 25χρονου αλλοδαπού που μετέφερε 77 κιλά κάνναβης

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου αλλοδαπού που μετέφερε 77 κιλά ακατέργαστης κάνναβης προσθέτοντας έτσι  στο ενεργητικό τους μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. 

      Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς καθώς και στην Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας εργάζονται στις δύσβατες περιοχές της Ελληνοαλβανικής μεθορίου με φιλότιμο και αυταπάρνηση και έχουν καταφέρει να βάλουν φρένο στη βαριά εγκληματικότητα των συνόρων, διατηρώντας έτσι ψηλά το αίσθημα ασφαλείας στους συμπολίτες μας.

     Για τον λόγο αυτό αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση να συμβάλουμε στην ανάδειξη  του σημαντικού και πολυδιάστατου έργου τους το οποίο θα ήταν καλό να αναγνωρίζεται κι από τη Φυσική μας Ηγεσία.

      Οι συνάδελφοί μας εργάζονται στην Ελληνοαλβανική μεθόριο με την ελπίδα να αναγνωριστεί από την πολιτεία η εργασία τους ως επικίνδυνη και με τη διαβεβαίωση ότι θα λάβουν ¨κάποια στιγμή¨ το επίδομα παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών.

      Η αλήθεια είναι μία και θα πρέπει να ειπωθεί. Οι ανωτέρω Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς από τη στιγμή της σύστασής τους, εκτελούν  το καθήκον τους  με το παραπάνω και αν η Φυσική μας Ηγεσία αμφιβάλει γι αυτό, μπορεί και να τις καταργήσει. 

                                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                      -Ο-                                                                                                   -Ο-

                Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας    

         ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria