ΔΕΕΠ Καστοριάς: «Σε αυτόν τον αγώνα θα δώσουμε όλοι το παρόν για να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει!» - OlaDeka

ΔΕΕΠ Καστοριάς: «Σε αυτόν τον αγώνα θα δώσουμε όλοι το παρόν για να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –

Καστοριά, 25 Μαΐου 2023

Αγαπητοί συμπολίτες μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί και πάλι αναδείξατε τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριακο Μητσοτακη και την Νέα Δημοκρατια τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή των εκλογών.

Με την ψήφο σας δείξατε πως αναγνωρίζετε τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Μας ζητήσατε όμως και κάτι ακόμα: να τρέξουμε πιο γρήγορα στον δρόμο της προόδου, στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων, στον δρόμο της σταθερότητας. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία καλύτερη δημόσια υγεία, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα νίκησε τον διχασμό.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που εναποθέσατε στους ώμους μας με ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό και Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Όλο αυτό το διάστημα σίγουρα έγιναν λάθη και παραλείψεις. Την κριτική σας την ακούμε και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε με γνώμονα πάντα το κοινό καλό.Η δυναμική του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής: οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας, με πιο τολμηρές αλλαγές ώστε να καλύψουμε γρήγορα το χαμένο έδαφος που μας χωρίζει ακόμα από την Ευρώπη.

Τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Χρειάζεται μία κυβέρνηση που πραγματικά να πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις αλλά και να μπορεί να τις υλοποιήσει. Και αυτή βεβαίως δεν μπορεί να προκύψει ούτε από «εύθραυστους» αριθμούς, ούτε από αβέβαιους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς.

Η πατρίδα μας χρειάζεται οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο το συντομότερο δυνατόν με έμπειρα χέρια στο τιμόνι της. Αυτό άλλωστε δήλωσαν και οι πολίτες, εγκρίνοντας τη βασική μας επιλογή, την επιλογή της αυτοδύναμης Ελλάδος και της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την προγραμματική μας θέση ότι αυτός τελικά είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε και πάλι μαζί, με οδηγούς τη γλώσσα της αλήθειας αλλά και τη σχέση εμπιστοσύνης που με τόσο κόπο έχουμε χτίσει, την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική και την προσπάθεια για διαρκή, για συνεχή βελτίωση. Χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση.

Με κινητήρια δύναμή μας, το σχέδιο για την Ελλάδα και την Καστοριά του 2027 και με πίστη στις δυνατότητες του λαού μας να διεκδικεί και τελικά να κατακτά ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε την βουλευτή ΝΔ Καστοριάς κα. Μαρία Αντωνίου για την επιτυχία της καθώς και τους πολιτευτές μας, κ. Ζηση Τζηκαλαγια και κα. Αγνή Κανδύλη – Μυκωνιάτη για τον εξαιρετικό προεκλογικό τους αγώνα καθώς και να ευχαριστήσουμε όλο τον κομματικό οργανισμό της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.

Όλα τα στελέχη μας, με ήθος, σύνεση και επιχειρήματα, ανέπτυξαν το κυβερνητικό έργο και το προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Στόχος μας παραμένει ένας.

Η προκοπή του τόπου και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Σε αυτόν τον αγώνα θα δώσουμε όλοι το παρόν για να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει!

Για την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Καστοριάς

Ο Πρόεδρος

Βασίλειος Βελλίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria