Αθηναίος επισκέπτης στην Καστοριά: «Αν θέλετε τουρισμό...πρέπει να σέβεστε» - OlaDeka

Αθηναίος επισκέπτης στην Καστοριά: «Αν θέλετε τουρισμό…πρέπει να σέβεστε»

Δείτε πως περιγράφει Αθηναίος συνοδός κρατικού υπαλλήλου που βρίσκονταν στην Καστοριά για υπηρεσιακούς λόγους, την περιπέτεια του στον Αϊ Θανάση κατεβαίνοντας νότια προς τον παραλίμνιο μαζί με παρέα άλλων ανθρώπων που ήρθαν για βόλτα μαζί του.

Χθες….στον Αι Θανάση….Υπήρχε μια ταμπέλα…η ακόλουθη στην διασταύρωση καθώς έρχεσαι από Προφήτη Ηλία….5.50μμ

Η εγώ δεν ξέρω Ελληνικά ή κάποιος (οι αρμόδιοι του δήμου) τα χει φορτώσει στον….αυτόματο πιλότο. Δεν γράφει πουθενά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ Ή ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ.

Για όλη την διάρκεια της διαδρομής έχει πινακίδες και φωτιστικά.

Καθώς κατεβαίνεις για την διασταύρωση στον παραλίμνιο την βόλτα γύρω από τη λίμνη, πουθενά απαγορευτικό.

Και ξαφνικά…

Πάρτε ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ένα επιβλητικό Caterpillar! Μετά από όγκους χώματος….έπεται και ο εκσκαφέας! Που θα κάνει κάποιος στροφή να γυρίσει?…..Γύρνα λοιπόν ηλίθιε οδηγέ που δεν είχες την μαντική ικανότητα να ξέρεις τι σε περιμένει, ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ για δύο στροφές έως να βρεις πλατύτερο σημείο όπου θα μπορείς να στρίψεις μετά από 5 με 6 μανούβρες!!!

Δείτε στην τρίτη φωτογραφία το πλάτος από τις ερπύστριες στο χώμα. ..καταλαμβάνουν όλο το οδόστρωμα σε πλάτος..Άρα ακόμη και αν προσπαθούσαμε να περάσουμε το μαλακό χώμα (όπου σίγουρα θα κολλούσαμε με βάρος 4 ατόμων) δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε από το Caterpillar που έκλεινε ολόκληρο τον δρόμο…και λογικά ήταν η κατηφόρα πριν τον παραλίμνιο.

Αν θέλετε να κάνετε τουριστική την Καστοριά, πρέπει να καταλάβετε ότι οι «πελάτες» δεν πήγαν πρώτη φορά σε τουριστική περιοχή όταν ήρθαν στην Καστοριά. Οι Αθηναίοι ή οποιοιδήποτε άλλοι επισκέπτες δεν είναι άνθρωποι που ήρθαν για να τους περνάτε για…αμερικανάκια. Ξέρετε πόσες πορτοκαλιές σαν τη δική σας έχουμε δει πριν τη δική σας; Φαντάζομαι ξέρετε πόσες ακόμη άλλες υπάρχουν στη χώρα μας…Δεν έχετε δημάρχους για βιτρίνα, ούτε για να σας προσβάλλουν στα μάτια των επισκεπτών σας. Αυτοί (οι επισκέπτες) σας σέβονται και θέλουν να έρχονται στην πόλη σας. Πείτε όμως και στους άρχοντες σας, να μας σέβονται και αυτοί. Να σέβονται εμάς τους επισκέπτες και κυρίως εσάς του καστοριανούς που μας προσκαλείτε στον τόπο σας.

Ενας δυσαρεστημένος επισκέπτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria