Ασιάτες bloggers με ένα εκατομμύριο ακολούθους στο FB βρίσκονται στην Καστοριά - OlaDeka

Ασιάτες bloggers με ένα εκατομμύριο ακολούθους στο FB βρίσκονται στην Καστοριά

Για λίγο ακόμη διάστημα (03-06 Μαΐου) βρίσκονται στην πόλη της Καστοριάς οι διεθνούς φήμης Πανασιατικοί bloggers με έδρα τις Φιλιππίνες Yosh Dimen & Vins Carlos και η ομάδα τους,  που θα βραβευθούν στις 9 Μαΐου στο Συνέδριο TBX EUROPE στην Καλαμάτα. Με προσωπική μεσολάβηση του Προξένου της Ελλάδος στην Μανίλα, κ.Παναγιώτη Δημόπουλου (Καστοριανού στην καταγωγή), έρχονται πρωτίστως στην πόλη μας για να προβάλουν τις ομορφιές της περιοχής και της πόλης.

Με έναν εντυπωσιακό αριθμό followers και subscribers (ένα εκ περίπου), ο Yosh και ο Vins, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και αναδεικνύουν μέσα από τα κανάλια τους τις ομορφιές κάθε περιοχής που επισκέπτονται. Ξεκίνησαν τα ταξίδια τους το 2009 και πλέον έχουν αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό από όλον τον κόσμο που τους ακολουθεί και γνωρίζει μαζί τους μαγικά μέρη!

Αυτή την εβδομάδα επιλέγουν να επισκεφτούν την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς για να προωθήσουν τις ομορφιές της περιοχής και της πόλης.

Οι διάσημοι bloggers απευθύνονται σε ένα τεράστιο ασιατικό κοινό σε Ν. Κορέα, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν, Ιαπωνία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη κ.α.

Καλούμε τους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους και να αναδείξουν την επιχείρησή τους να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού, της εστίασης, της γουνοποιίας και του πρωτογενούς τομέα που θα ενδιαφερθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων κ. Σιδέρη Σμαρόπουλο για περισσότερες πληροφορίες.

Οι ασιάτες bloggers στην Αγία Παρασκευή – Ντολτσό
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria