ΑΡΣΥ: Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση Βιομηχανικών ΑΠΕ - OlaDeka

ΑΡΣΥ: Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάσταση Βιομηχανικών ΑΠΕ

Πέμπτη 1/6/23 ώρα 7.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Τα μέλη και οι φίλοι της «Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στο Πανδυτικομακεδονικο Συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την Πέμπτη 01 Ιουνίου 2023 στις 7:00 το απόγευμα στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων Καλαμιάς και αντιστεκόμαστε απέναντι στην άνανδρη κρατική βία και απέναντι στους επιχειρηματικούς ομίλους, που το μόνο μέλημά τους είναι τα κέρδη τους !!!

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο και να διαδηλώσουν ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή της Περιοχής που απειλείται από την υπέρμετρη και αλόγιστη εγκατάσταση των βιομηχανικών ΑΠΕ.

Όχι άλλο μπετό και σίδερο στα λιβάδια μας !!!

Όχι άλλο μπετό και σίδερο στα βουνά μας !!!

Απαιτούμε:

  1. Απόσυρση όλων των άδικων κατηγοριών από τους συλληφθέντες
  2. Να τιμωρηθούν οι άνανδροι και επίορκοι αστυνομικοί αλλά και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι
  3. Η Εταιρεία να σταματήσει ΤΩΡΑ όλες τις εργασίες στα οικόπεδα της Καλαμιάς και να αποσυρθεί δια παντός
  4. Να μπει επιτέλους φραγμός στην ανάπτυξη επιπλέον βιομηχανικών ΑΠΕ στα βουνά, στα λιβάδια και στους κάμπους της Δυτική Μακεδονίας. Να μπει ένα ΤΕΛΟΣ στην «πράσινη» καταστροφή του περιβάλλοντος, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας!!!
  5. Κεντρικός επιστημονικός σχεδιασμός, έτσι ώστε να παρέχεται ρεύμα φθηνό για το λαό και όχι να εμπορευματοποιείται με σκοπό τον πλουτισμό γνωστών κερδοσκόπων και καιροσκόπων μεγαλοεπιχειρηματιών !!!

Κοζάνη 31/5/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria