Άργος Ορεστικό: Διπλό χτύπημα αρκούδας σε οικία στην είσοδο της πόλης – Τι λέει ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ - OlaDeka

Άργος Ορεστικό: Διπλό χτύπημα αρκούδας σε οικία στην είσοδο της πόλης – Τι λέει ο ιδιοκτήτης – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες στην αυλή του σπιτιού του, όπου διατηρούσε μικρό αριθμό κυψελών για βασιλοτροφία και παραγωγή βασιλικού πολτού, δέχθηκε από αρκούδα ο παραγωγός μελιού και κάτοικος του Άργος Ορεστικό κ. Σταύρος Ευθυμιάδης, το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023.

Αποκλειστικά στην κάμερα του ditikostipos.gr μιλάει ο κ. Σταύρος Ευθυμιάδης για την ολοκληρωτική καταστροφή που δέχθηκαν οι κυψέλες που διατηρούσε στην αυλή του σπιτιού του μετά και το δεύτερο χτύπημα που δέχθηκαν από αρκούδα, η οποία κυκλοφορεί ανενόχλητη στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με τα όσα μας περιέγραψε ο κ. Ευθυμιάδης, η αρκούδα ενώ κατά την πρώτη της επίσκεψη “τρύπωσε” στην αυλή σκαρφαλώνοντας την περίφραξη της, από το πίσω μέρος του σπιτιού που βλέπει σε χωράφια, το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαΐου 2023 (λίγες ώρες δηλαδή μετά την πρώτη της “επίσκεψη”) τους επισκέφθηκε σκαρφαλώνοντας αυτήν την φορά από την κεντρική είσοδο, που βρίσκεται πάνω στον πολυσύχναστο δρόμο προς το Δισπηλιό (Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Ταυτόχρονα ο κ. Ευθυμιάδης φαίνεται φανερά απογοητευμένος από το κρατικό μηχανισμό, καθώς όπως λέει και ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η τελευταία που συμβαίνει κάτι τέτοιο και η λύση των ηλεκτροφόρων φραχτών δεν είναι δυνατή σε αυλή που παίζουν μικρά παιδιά.

Μάλιστα τονίζει πως τα δύο περιστατικά που συνέβησαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουν αναγκάσει πλέον τον ίδιο και την οικογένεια του να ζουν σε άλλο σπίτι, φοβούμενοι την πιθανότητα εμφάνισης πάλι του θηλαστικού στην αυλή του σπιτιού του, όπου ζει ο ίδιος με την σύζυγο του και τα δύο μικρά παιδιά τους, τα οποία περνούν αρκετές ώρες της ημέρας στην αυλή παίζοντας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί την μαρτυρία του κ. Ευθυμιάδη:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria