Άκης Τσούκας: Μετά την έκθεση με την επισκεψιμότητα - έκπληξη, ήρθαν και οι πληρωμές της ενίσχυσης - OlaDeka

Άκης Τσούκας: Μετά την έκθεση με την επισκεψιμότητα – έκπληξη, ήρθαν και οι πληρωμές της ενίσχυσης

Καταβλήθηκαν οι πληρωμές σε 40 γουνοποιητικές επιχειρήσεις από το πρόγραμμα ευρωπαϊκής ενίσχυσης (Α’ κύκλος) με ποσά μέχρι 60.000 €. Επίκειται νέα πληρωμή για τους υπόλοιπους γουνοποιούς που δεν πληρώθηκαν ακόμη, αλλά έκαναν ένσταση. Για αυτούς αναμένεται να πληρωθούν οι 9 στους 10 σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Προέδρου των Γουνοποιών.

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της 48ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας δηλώνει διπλά χαρούμενος.

Ο Άκης Τσούκας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είμαι διπλά χαρούμενος, πρώτον γιατί κόντρα στα σημεία των καιρών, η έκθεση που μόλις ολοκληρώθηκε, ήταν η πιο επιτυχημένη σύγχρονη ανάλογη εκδήλωση αναφορικά με την επισκεψιμότητα των εμπορικών επισκεπτών. Επαναλαμβάνω, επισκεψιμότητα σε εμπορικούς επισκέπτες και όχι απλούς επισκέπτες.

Και δεύτερον γιατί ταυτόχρονα, καταβλήθηκαν οι πληρωμές σε 40 γουνοποιητικές επιχειρήσεις από το πρόγραμμα ευρωπαϊκής ενίσχυσης (Α’ κύκλος) με ποσά μέχρι 60.000 €.

Τα ευχάριστα νέα όμως για τους γουνοποιούς δεν σταματούν εδώ μιας και ο πρόεδρος της ΕΟΓ αποκάλυψε ότι επίκειται νέα πληρωμή για τους υπόλοιπους γουνοποιούς που δεν πληρώθηκαν ακόμη, αλλά έκαναν ένσταση. Για αυτούς αναμένεται να πληρωθούν οι 9 στους 10 σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Προέδρου των Γουνοποιών.

Από την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε νεότερα, δηλώνει ο Άκης Τσούκας.


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria