Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Στο επίκεντρο ο πολίτης - OlaDeka

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Στο επίκεντρο ο πολίτης

Η χθεσινή ημέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στις υπηρεσίες της ΔΟΥ Καστοριάς. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ σε μια εποχή με σοβαρές εισαγόμενες κρίσεις παγκόσμιας εμβέλειας, κατάφερε με τον ελληνικό λαό στο πλάι της να ενισχύσει την εθνική οικονομία, να επαναφέρει την Πατρίδα μας στους ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνοντας φόρους και φορολογικές επιβαρύνσεις! Ο δρόμος είναι ακόμη ανηφορικός αλλά αισιόδοξα θετικός! 

Η τετραετία αυτή άλλωστε έχει επίκεντρο τον πολίτη και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου σε όλους τους τομείς!

Στη συνέχεια επίσκεψη στην Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η παιδεία στο πρόγραμμα της νέας τετραετίας έχει καθοριστικό ρόλο! Η παιδεία καθορίζει το μέλλον ενός τόπου! Είναι η ελπίδα και το μέλλον για μια πατρίδα όπως την οραματίστηκαν οι πρόγονοι μας και όπως οφείλουμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας! 

Κατόπιν επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Καστοριάς και μια ουσιαστική κουβέντα με το Διευθυντή κ. Έξαρχο και τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς! Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίθηκε πλήρως πέρα των υποχρεώσεών της στα δύσκολα και παραμένει σταθερά στο πλάι των πολιτών!

Η συνέχεια ήταν στις εγκαταστάσεις της ΓΕΟΚ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Μωυσίδη Δημοσθένη, όπου σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης με τους μηλοπαραγωγούς της περιοχής, ενισχύθηκε η άποψη ότι από κοινού και όλοι μαζί πρέπει να οργανώσουμε την επόμενη ημέρα για τα μήλα Καστοριάς.

Επίσκεψη Καλοχώρι-Οινόη-Αγία Κυριακή!

Η επαφή και ο διάλογος με τον κόσμο είναι η πιο όμορφη στιγμή κάθε μέρα στην προεκλογική μου εκστρατεία! Η ανταλλαγή απόψεων μέσα από τη συζήτηση είναι ανεκτίμητη! Σαν βουλευτής Καστοριάς αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι αυτό δε θα γίνεται μόνο προεκλογικά!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη 

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria