Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: «Η Καστοριά την 21η Μαΐου θα δώσει το μήνυμα της Νίκης! Το μήνυμα της αλλαγής!» - OlaDeka

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: «Η Καστοριά την 21η Μαΐου θα δώσει το μήνυμα της Νίκης! Το μήνυμα της αλλαγής!»

Υπότιτλος: Για όλους αυτούς που μείναμε να κρατάμε Θερμοπύλες, για όλους εκείνους που θέλουμε να γυρίσουν στον τόπο τους, την 21η Μαΐου, η Καστοριά θα δώσει το μήνυμα της Νίκης! Το μήνυμα της αλλαγής!

Στα εγκαίνια του Αστυνομικού  Μεγάρου Καστοριάς παρουσία του Υπουργού και υπ. Βουλευτή Τάκη Θεοδωρικάκου! Σύσσωμη η πολιτική και φυσική ηγεσία σε μια ιδιαίτερα πανηγυρική εκδήλωση! 

Ομιλία Υπουργού στην Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας! Η ενότητα της παράταξης, ο στόχος της επόμενης μέρας και το μέλλον της Πατρίδας, ήταν μεταξύ άλλων τα σημεία της ομιλίας του Υπουργού, ο οποίος εξομολογήθηκε το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την Καστοριά μας!

Επίσκεψη στην ακριτική Διποταμία. Η συγκίνηση μου τεράστια κάθε φορά  που βρίσκομαι σε αυτή την τεράστια αγκαλιά! Οι κάτοικοι ζεστοί, φιλόξενοι και ευγενείς, μας υποδέχθηκαν, συνομίλησαν με τον Υπουργό και έθεσαν τους προβληματισμούς τους! 

Για όλους αυτούς που μείναμε να κρατάμε Θερμοπύλες, για όλους εκείνους που θέλουμε να γυρίσουν στον τόπο τους, την 21η Μαΐου, η Καστοριά θα δώσει το μήνυμα της Νίκης! Το μήνυμα της αλλαγής! Της ανανέωσης με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, και  τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό της πατρίδας μας!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη 

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria