Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: «Αυτή η Βουλευτής θέλω να γίνω, που θα δώσει μάχες για όλους! Για την Καστοριά μας!» - OlaDeka

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: «Αυτή η Βουλευτής θέλω να γίνω, που θα δώσει μάχες για όλους! Για την Καστοριά μας!»

Λαϊκή αγορά στους Μανιάκους σήμερα, με πολλές και αγαπημένες συναντήσεις με τους ανθρώπους που ζω και βλέπω καθημερινά, αφού κι εγώ  εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω με τον άνδρα μου Γιώργο Μυκωνιάτη.

Στη συνέχεια επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς στο Μανιάκοι και συνομιλία με τους υπαλλήλους και τον Αντιδήμαρχο Ντίνο Τσανούσα!

η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη ημέρα στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει όλες τις δομές που ενισχύουν την κοινωνία και στέκονται αρωγοί στις σοβαρές προκλήσεις της εποχής μας! Μια εξ αυτών, με ιδιαίτερο αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία, πολλές δράσεις και τεράστια συνεισφορά η ΔΙΕΞΟΔΟΣ, της οποίας τελώ μέλος του ΔΣ επί σειρά ετών. 

η πρώτη μέρα στους Μανιάκους τελείωσε με μια πολύ συναισθηματική επίσκεψη για εμένα στο ΕΚΑΒ Καστοριάς! Έχοντας τον Πατέρα μου οδηγό ασθενοφόρου για πολλές δεκαετίες, γράφοντας αμέτρητα χιλιόμετρα ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τη στήριξη μου! Η Δημόσια υγεία για όλους είναι το σύνθημα της Κυβέρνησης μας! Το ΕΚΑΒ πρέπει και θα ενισχυθεί για να μπορεί να καλύψει στο σύνολο τις ανάγκες της περιοχής μας.

Αυγή-Τσάκονη-Χιλιόδενδρο

Η επαφή με τον κόσμο ανεκτίμητη! Η ευγνωμοσύνη μου για όλους όσους έρχονται να μιλήσουμε και να τα πούμε, είναι τεράστια! Είναι η δύναμη και η βοήθειά μου!

 Αυτή η Βουλευτής θέλω να γίνω για την Καστοριά μας! Που θα δώσει μάχες για τους ανθρώπους αυτούς! Για όλους μας! Για την Καστοριά μας!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη 

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria