Doris: Η αγελάδα που κάνει ότι κοιμάται για να αποφύγει το άρμεγμα! - OlaDeka

Doris: Η αγελάδα που κάνει ότι κοιμάται για να αποφύγει το άρμεγμα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με αγελάδα που κάνει ότι κοιμάται για να αποφύγει το άρμεγμα.

Η αγελάδα που προσποιήθηκε ότι κοιμόταν για να αποφύγει το άρμεγμα κατακτά την καρδιά του κοινού στα social media.

Η Doris είναι μια αγελάδα που ανήκει σε ένα κοπάδι γαλακτοπαραγωγής σε μια φάρμα στο Isle of Wight, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία πουλά το γάλα της σε τοπικά καταστήματα.

Ο αγρότης στη φάρμα ονόματι John Brodie δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να ξυπνήσει την αγελάδα για άρμεγμα.

Αλλά από ότι φαίνεται η Doris, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, δεν είναι πρωινός τύπος. Αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους – και αγελάδες- επιλέγει να κάνει πως κοιμάται για να αποφύγει το άρμεγμα, σε αντίθεση με το υπόλοιπο κοπάδι που ο Brodie αναφέρει πως βρισκόταν ήδη έξω.

Πώς καταλάβαμε ότι δεν κοιμόταν πράγματι; Ο Brodie ανέφερε στο βίντεο πως μπορούσε να δει το ανοιχτό μάτι της Doris!

@laurabrodie3 Her face at the end, love Doris #cow #cows #cowsoftiktok #farming #foryou #fyp #britishfarming #cutenessoverloaded #farmlife ♬ original sound – Laura & John Brodie

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο Brodie μίλησε και για τη δημοσιότητα που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία γάλακτος, με τη σκοτεινή της πλευρά να φαίνεται όλο και περισσότερο σε εκθέσεις και ντοκιμαντέρ, ακόμα και αν η φιλοσοφία της συγκεκριμένης φάρμας διαφέρει πολύ από αυτό.

Χαρακτηριστικά, η ταινία μικρού μήκους MILK από τον Earthing Ed αντικατοπτρίζει σε μόλις 4 λεπτά τις αιματηρές συνθήκες της βιομηχανίας γάλακτος από την πλευρά μιας μητέρας αγελάδας.

Αυτή η πραγματικότητα θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η αγελάδα ήταν απρόθυμη –ή πιθανώς ανίκανη– να σηκωθεί. 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria