Το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού γέμισε…χρώμα - OlaDeka

Το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού γέμισε…χρώμα

Μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου μας στην οποία προχώρησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, υλοποιήθηκε το αίτημα που υποβλήθηκε στη Δημοτική Αρχή για τον ελαιοχρωματισμό των αιθουσών του Γυμνασίου μας. Εκμεταλλευτήκαμε τις ημέρες της αργίας του Πάσχα και ολοκληρώσαμε τις εργασίες σε όλους τους χώρους του 1ου ορόφου.

Η ανταπόκριση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, κ. Στέργιου Φιλιάδη, στο αίτημά μας ήταν άμεση και μερίμνησε έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το απαιτούμενο  ποσό για την αγορά των χρωμάτων, δείχνοντας την ευαισθησία και την αγάπη του στη σχολική κοινότητα και τη διάθεσή του να στηρίξει την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων. Η διαρκής και σταθερή αρωγή του είναι απόδειξη ουσιαστικού ενδιαφέροντος για τα σχολεία του τόπου μας.

Καθοριστική, όμως, ήταν η συμβολή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν – στις αρχές της σχολικής χρονιάς- έδειξαν τη διάθεσή τους να συνεργαστούν, να προσφέρουν, να στηρίξουν το σχολείο με κάθε τρόπο σε οποιαδήποτε δράση, να στηρίξουν τα παιδιά τους και παιδιά μας συνάμα. Έτσι, και σε αυτήν την περίπτωση ήταν παρόντες, έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον τους και  με όρεξη, πολύ μεράκι και καλή διάθεση συνετέλεσαν στη ολοκλήρωση του έργου. Ο κ. Γιάκας  Ιωάννης, πρόεδρος του Δ.Σ., ο κ. Κύρου Κωνσταντίνος, ταμίας του Δ.Σ., ο κ. Λιάπης Δημήτριος μέλος του Δ.Σ., οι κ. Ιατρίδου Ευαγγελία και Τσακίρη Μαρία μέλη του Συλλόγου αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους, πρόσφεραν εθελοντική εργασία και με συνεργατική και ομαδική δουλειά δημιούργησαν χώρους πανέμορφους.

Η δράση τους είναι πραγματικά αξιέπαινη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους από τον Αναπληρωτή Διευθυντή, κ Χατζή Αριστείδη, και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria